Χούμελς: «Πολλές ομάδες ήθελαν να παίξουν με εμάς, τους δώσαμε ευκαιρία να μας δουν στον τελικό»

Χούμελς: «Πολλές ομάδες ήθελαν να παίξουν με εμάς, τους δώσαμε ευκαιρία να μας δουν στον τελικό»

Δημήτρης Χούπης 19:52 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 02:53 - 20.05.2024

Ο Ματς Χούμελς μετά την πρόκριση της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League επί της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε μια... καυστική ανάρτηση στο twitter.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ξανά στον τελικό του Champions League μετά από έντεκα χρόνια. Η ομάδα της Βεστφαλίας νίκησε και στα δύο παιχνίδια με την Παρί Σεν Ζερμέν με το ίδιο σκορ, με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Για πρώτη φορά μετά το 2013, όταν είχε γνωρίσει την ήττα με 1-2 από την Μπάγερν.

Ξανά στο Γουέμπλεϊ, στο γήπεδο όπου θα γίνει ο φετινός τελικός. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ματς Χούμελς έκανε μία καυστική ανάρτηση στο twitter λέγοντας ότι αρκετές ομάδες ήθελαν να παίξουν ενάντια στη Ντόρτμουντ, αλλά τώρα θα τη δουν να παίζει τελικό. «Αρκετές ομάδες ήθελαν να παίξουν ενάντιά μας.

Από οπαδός και σκάουτερ της Ντόρτμουντ του Κλοπ μέχρι να γίνει ήρωας: Αυτός είναι ο Τέρζιτς
CHAMPIONS LEAGUE

11:43 - 08.05.2024

Από οπαδός και σκάουτερ της Ντόρτμουντ του Κλοπ μέχρι να γίνει ήρωας: Αυτός είναι ο Τέρζιτς

Πριν από ένα χρόνο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ του Τέρζιτς έχασε την Bundesliga στο νήμα την τελευταία αγωνιστική. Σήμερα βρίσκεται στον τελικό του Champions League και διεκδικεί την δεύτερη κούπα με τα μεγάλα «αυτιά» στην ιστορία της.

Ευτυχώς είμαστε πολύ καλοί και φτάσαμε στον τελικό. Έτσι τους δώσαμε την ευκαιρία να μας παρακολουθήσουν που θα παίζουμε», έγραψε ο Γερμανός. Ο οποίος σκόραρε το γκολ στο Παρίσι, ενώ την ίδια ώρα βγήκε και MVP και στα δύο παιχνίδια κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, έχει κάνει μια τρομερή πορεία μέχρι τον τελικό, αλλά και δύσκολη. Βρέθηκε σε όμιλο «θανάτου», όπου είχε αντιπάλους τη Μίλαν, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Νιούκαστλ.

Εκεί τερμάτισε πρώτη, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και στους «16» απέκλεισε την Αϊντχόφεν, στα προημιτελικά την Ατλέτικο Μαδρίτης και στον ημιτελικό την Παρί.