Χριστοδουλόπουλος: Τέλος από την Ανόρθωση
i

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος/©Intime

Χριστοδουλόπουλος: Τέλος από την Ανόρθωση

Sportal newsroom 15:27 - 01.02.2023

Μετά από δύο χρόνια στην Κύπρο και την Ανόρθωση ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αμμοχώστου.

Με επίσημη ανακοίνωση η Ανόρθωση έκανε λόγο για την λύση της συνεργασίας της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Νωρίτερα μάλιστα ο ίδιος είχε κάνει γνωστό, ότι ο τεχνικός της ομάδας, Σίσκο Μουνιόθ, δεν τον είχε στα πλάνα του.  Ο Έλληνας μέσος μετά από κοινή απόφαση με την ομάδα της Αμμοχώστου αποφάσισε να λύση το συμβόλαιό του, έπειτα από δύο χρόνια που αγωνιζόταν στη Κύπρο. Με την Ανόρθωση μέτρησε πενήντα εμφανίσεις, 15 γκολ και δύο ασίστ. 

Ακριβοί μου Έλληνες (vids)
PREMIER LEAGUE

09:44 - 31.12.2022

Ακριβοί μου Έλληνες (vids)

Κώστας Τσιμίκας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος είναι οι παίκτες οι οποίοι έχουν την υψηλότερη χρηματιστηριακή αγορά, βάσει transfermarkt.

Ο 36χρονος ποδοσφαιριστής έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Ατρομήτου, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ιταλία με τις Μπολόνια, Βερόνα και Σαμπντόρια. 

Η ανακοίνωση της κυπριαής ομάδας: 

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας κοινή συναινέσει λύσης συμβολαίου με το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και η πόρτα της Ανόρθωσης θα είναι πάντα ανοιχτή!»