Υπερασπίστηκε τον Μανέ ο Τούχελ: «Δεν ήταν ποτέ ένοχος για κάτι»

Τόμας Τούχελ

i

©Print Screen

Υπερασπίστηκε τον Μανέ ο Τούχελ: «Δεν ήταν ποτέ ένοχος για κάτι»

Sportal newsroom 16:37 - 14.04.2023

Στο πλευρό του Σαντιό Μανέ είναι ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ μετά το επεισόδιο που είχε ο Σενεγαλέζος με τον Λιρόι Σανέ.

Ένταση μετά το ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Μάντσεστερ Σίτι προκλήθηκε μεταξύ του Σαντιό Μανέ και του Λιρόι Σανέ. Συγκεκριμένα ο Σενεγαλέζος έριξε μπουνιά στον πρώην παίκτη των «πολιτών» με αποτέλεσμα να δεχτεί πρόστιμο 500.000 ευρώ, ενώ είναι εκτός και για τον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ.

Παρόλα αυτά ο τεχνικός των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, έσπευσε να υπερασπιστεί τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ

«Είμαι ο πρώτος που θα τον υπερασπιστεί. Τον ξέρω πάρα πολύ καιρό. Ξέρω το περιβάλλον του, τον ξέρω ως έναν κορυφαίο επαγγελματία. Δεν ήταν ποτέ ένοχος για κάτι. Όλοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ένα λάθος», σχολίασε αρχικά σχετικά με τον Μανέ.

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο του κόσμου κατέληξε σε κατάρα: Ένας μόνιμος κατήφορος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:06 - 14.04.2023

Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο του κόσμου κατέληξε σε κατάρα: Ένας μόνιμος κατήφορος μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας

Ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ το 2014, με την απίθανη γκολάρα κόντρα στην Ουρουγουάη κι ένα αστείρευτο ταλέντο που δεν αξιοποιήθηκε σωστά ποτέ στην πορεία.

«Ίσως δεν πρέπει να σκέφτεται τόσο πολύ. Διστάζει και αργεί να αντιδράσει, για αυτό το λόγο φαίνεται πως είναι μισό βήμα πίσω. Θέλουμε μέσα από την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που του έχουμε να τον φτάσουμε εκεί που ήταν. Ήταν ένας κορυφαίος σκόρερ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου», πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον αγώνα ο Γερμανός προπονητής τόνισε ότι οι παίκτες του διψάνε για εκδίκηση, ενώ ανέφερε ότι είναι σημαντικό να μην χάσουν την συγκέντρωσή τους. 

«Είναι σημαντικό να μη χάσουμε τη συγκέντρωσή μας. Τίποτα δε είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι πως διψάμε για εκδίκηση. Χρειάζεται όμως να πηγαίνεις βήμα βήμα για να φτάσεις στην κορυφή. Θέλουμε καλή ατμόσφαιρα και ποιότητα στην προπόνηση και το έχουμε αυτό».