Ζαν Ζουλ: «Με πίστη στο πλάνο μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό με την ΑΕΚ»
i

©intime

Ζαν Ζουλ: «Με πίστη στο πλάνο μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό με την ΑΕΚ»

Ο Καμερουνέζος στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA εν όψει του εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, στάθηκε στην πιστή εφαρμογή του πλάνου που ακολουθήσει η ομάδα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Λίγο πριν από το δεύτερο σερί παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστεί βασικός, μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε σχεδόν τρεις μήνες έξω, ο Ζουλ σε δηλώσεις του στη συνδρομητική τηλεόραση, επισήμανε τις διαφορεές που έχει το αποψινό παιχνίδι και το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει αποτέλεσμα. Αρχικά, σχολίασε την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια του Άρη μετά την επικράτηση επί των πράσινων: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι καλή, όπως συμβαίνει πάντα μετά από μία νίκη, και πολύ περισσότερο από μία νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως ήταν αυτό με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει, όμως, χρόνος να στεκόμαστε άλλο σε αυτό το αποτέλεσμα, διότι έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, με την ΑΕΚ. Σε αυτό έχουμε στραφεί ήδη. Είναι ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα σπουδαίο ματς. Παίζουμε στην έδρα της ΑΕΚ. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πιστέψουμε στο πλάνο του προπονητή μας, να το ακολουθήσουμε και να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει. Έτσι θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Ο Άρης για δυο σερί παιχνίδια δεν δέχτηκε γκολ και μάλιστα από μια ομάδα που σκοράρει πολύ στο ελληνικό πρωτάθλημα όπως ο Παναθηναϊκός. Ο Καμερουνέζος τόνισε τη σημασία που θα παίξει η άμυνα και απέναντι στην ΑΕΚ: «Σε τέτοια ντέρμπι, το πρώτο που έχεις στο μυαλό σου είναι να αμυνθείς καλά, για να κρατήσεις το μηδέν πίσω και μετά να κοιτάξεις στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσεις, να βρεις γκολ. Αμυνθήκαμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Εφαρμόσαμε πιστά αυτό που μας είπε ο προπονητής μας. Στις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν κάναμε και το γκολ κι έτσι μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, να κρατήσουμε πάλι το μηδέν στην άμυνα κόντρα στην ΑΕΚ. Βεβαίως, δεν είναι εύκολο αυτό. Γενικώς στο ποδόσφαιρο και θα δεχτείς γκολ και θα βάλεις γκολ».

Άρης: Άλλο ματς, ίδιος ο βαθμός δυσκολίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:07 - 03.12.2023

Άρης: Άλλο ματς, ίδιος ο βαθμός δυσκολίας

Ο διαφορετικός τρόπος που αγωνίζεται η ΑΕΚ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό θα καθορίσει και τις αποφάσεις του Μάντζιου για την τακτική προσέγγιση που θα έχει η ομάδα του και την απάντηση στο δίλλημα που υπάρχει για δυο θέσεις.

Σχετικά με το αν είναι οδηγός για τον Άρη εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο τρόπος που νίκησε τον Παναθηναϊκό, διευκρίνισε: «Δεν θα παίξουμε το ίδιο, γιατί είναι διαφορετικός αντίπαλος. Πρέπει να δούμε τι θα μας πει ο προπονητής κι αυτό να κάνουμε. Αν πιστέψουμε στο πλάνο του προπονητή και το ακολουθήσουμε 100%, πιστεύω ότι θα κάνουμε κάτι καλό στην έδρα της ΑΕΚ».

Αναφορικά με το πώς νιώθει ο ίδιος, έχοντας επιστρέψει από μακροχρόνιο τραυματισμό, τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για εμένα αυτοί οι τρεις μήνες με τον τραυματισμό μου. Τώρα επέστρεψα και νιώθω καλά. Συνεχίζω να δουλεύω με στόχο να φτάσω στο ανώτερο επίπεδο που μπορώ. Δεν μου ήταν ευχάριστο, που δεν βοηθούσα την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Τώρα ελπίζω να πάνε όλα καλά, από παιχνίδι σε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος και να τη βοηθήσω».