Ζανγκ: «Σέβομαστε τη Σίτι, αλλά δεν τη φοβόμαστε, δεν είναι απίθανο όνειρο»

Στίβεν Ζανγκ

i

©print screen

Ζανγκ: «Σέβομαστε τη Σίτι, αλλά δεν τη φοβόμαστε, δεν είναι απίθανο όνειρο»

Sportal newsroom 10:20 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 09.06.2023

Ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, μίλησε στη Gazzetta dello Sport και ανέφερε πως ναι μεν σέβεται τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν τη φοβάται.

Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι σε περίπου μία μέρα θα έρθουν αντιμέτωπες στον τελικό της Κωνσταντινούπολης για την κατάκτηση του Champions League. Η ομάδα από το Μιλάνο τη φετινή σεζόν έχει ήδη σηκώσει το κύπελλο Ιταλίας, όπου νίκησε τη Φιορεντίνα στον τελικό 2-1 και θέλει να φτάσει και στην κορυφή της Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία της. 

Ο ιδιοκτήτης των «νερατζούρι» λοιπόν, Στίβεν Ζανγκ μίλησε στη Gazzetta dello Sport ενόψει του τελικού, Μεταξύ άλλων σχολίασε πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι μια θαυμάσια ομάδα, τη σέβεται, αλλά δεν τη φοβάται. Καθώς θεωρεί πως η ομάδα του έχει την ποιότητα να κερδίσει, τονίζοντας πως η κατάκτηση του τροπαίου δεν είναι απίθανο όνειρο. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Κανένας φόβος για την Μάντσεστερ Σίτι, έχουμε την ποιότητα για να τους νικήσουμε. Το Champions League δεν είναι ένα απίθανο όνειρο.

Σέβομαι πολύ την Σίτι, που είναι μία θαυμάσια ομάδα αλλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα χρόνια, όσο πιο δυνατό ήταν το όνομα του αντιπάλου που βρίσκαμε μπροστά μας, τόσο καλύτερα συμπεριφερθήκαμε.

Η Ίντερ τα πάει καλά απέναντι σε ισχυρές ομάδες, απέναντι σε θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους χάσαμε βαθμούς.

Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές πώς θα είναι να κατακτήσω ένα Champions League. Αλλά και μόνο να το ονειρευόμαστε, έμοιαζε κάποτε με κάτι το απίθανο. Τώρα που είμαστε στον τελικό έχουμε όλοι τεράστια επιθυμία να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Είμαστε ενωμένοι, όπως είπε ο Ιντζάγκι δεν έχουμε φόβο, υπάρχει μόνο μεγάλη αδημονία. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας». 

Στην ίδια λογικά είναι και ο προπονητής των «νερατζούρι», Σιμόνε Ιντζάκι και ο επιθετικός της ομάδας, Λαουτάρο Μαρτίνες. Από τη μία ο πρώτος είχε δηλώσει πως σέβεται τη Σίτι, αφού είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου αυτή τη στιγμή, αλλά δεν τη φοβάται γιατί πρόκειται για ένα παιχνίδι. Ενώ ο Αργεντινός έγινε πιο «επιθετικός» λέγοντας πως και οι «πολίτες» πρέπει να ανησυχούν που παίζουν με την Ίντερ.