Ο Ζιντάν ρίχνει «άκυρο» στη Μπάγερν για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ζινεντίν Ζιντάν

i

PrtScr

Ο Ζιντάν ρίχνει «άκυρο» στη Μπάγερν για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 12:57 - 20.04.2024

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την Μπάγερν, καθώς η πρώτη του επιλογή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει μια εξαιρετική καριέρα ως προπονητής, καθώς ήταν ο «αρχιτέκτονας» της Ρεάλ Μαδρίτης σε δύο θητείες, πρώτα από το 2016 έως το 2018 και στη συνέχεια από το 2019 έως το 2021. Στον πάγκο της «Βασίλισσας» κατέκτησε πολλούς τίτλους, κυρίως τρία συνεχόμενα τρόπαια Champions League και δύο πρωταθλήματα Ισπανίας. Από το 2021 μέχρι και σήμερα, ο 51χρονος τεχνικός παραμένει δίχως ομάδα αλλά... περιζήτητος.

Όπως ανέφερε την Παρασκευή (19/04) η «Mundo Deportivo», η Μπάγερν θέλει να κάνει το μεγάλο «μπαμ», καθώς είναι ένα βήμα πριν από τις υπογραφές με τον Ζινεντίν Ζιντάν για την τεχνική της ηγεσία. Ωστόσο, σημερινό (20/04) δημοσίευμα της «Equipe» δίνει νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

Οπως αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα, ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ δεν θέλει να πάει στην Μπάγερν Μονάχου παρά το ενδιαφέρον των Βαυαρών να αναλάβει την ομάδα τους. Η «Equipe» επεκτείνει αυτές τις πληροφορίες, διασφαλίζοντας ότι η ζωή στη Βαυαρία και η ανάγκη να μιλήσει στα γερμανικά δεν πείθει τον Ζιντάν.

Αντιθέτως, ο «Ζιζού» παρακολουθεί πιο στενά την κατάσταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το «Ολντ Τράφορντ» θα ήταν πιο ελκυστικός προορισμός για αυτόν από τον γερμανικό σύλλογο. Οι άλλες επιλογές είναι αυτές του Ρομπέρτο ​​Ντε Τσέρμπι, που προκαλεί εσωτερική διχόνοια, ή του Ραλφ Ράνγκνικ, που δεν γνωρίζουν αν θα δεχόταν πρόταση από τη Βαυαρία.

Σίγουρα ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης (τρία Champions League και δύο Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων) βρίσκεται ψηλά στη λίστα τόσο της Μπάγερν όσο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Να τονιστεί ότι ο Γάλλος έχει συνδεθεί με τη Γιούβε αρκετές φορές στο παρελθόν, αλλά η υπόθεση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Όπως ακριβώς μπορεί να αποκλειστεί μια πιθανή επιστροφή στη Μαδρίτη με την ανανέωση του Αντσελότι. Ο πάγκος της Γαλλίας παραμένει στο παρασκήνιο, αλλά ο Ντεσάν άνοιξε νέο δρόμο μετά το Μουντιάλ του Κατάρ. Το βέβαιο είναι ότι σήμερα ο «Ζιζού» είναι περιζήτητος...