O νέος Σβαρτζενέγκερ: Η μεταμόρφωση του 19χρονου που σήμερα είναι ο νεαρότερος bodybuilder (pics)

O Άρνολντ Ρατούνι

i

© Marca

O νέος Σβαρτζενέγκερ: Η μεταμόρφωση του 19χρονου που σήμερα είναι ο νεαρότερος bodybuilder (pics)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:16 - 15.12.2023

Το ρεκόρ του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ έσπασε ο 19χρονος Άντον Ρατούνι, ο οποίος μεταμορφώθηκε από ένα λεπτό παιδί στον νεαρότερο bodybuilder της ιστορίας του αθλήματος.

Ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ έγραψε τη δική του ως ηθοποιός και ως μία προσωπικότητα που στιγμάτισε τη δεκαετία του '90. Ένα από τα πράγματα στα οποία ξεχώρισε ο σούπερ σταρ, ήταν το ρεκόρ που κατέρριψε ως ο νεαρότερος bodybuilder στην ιστορία του αθλήματος. 

Στα 19 του χρόνια, ωστόσο, ο Άντον Ρατούνι έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα wonderkind του παγκόσμιου bodybuilding και έχει ήδη βαφτιστεί ως «κληρονόμος του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ». Άρχισε να κάνει γυμναστική στα 15 του και από τότε η μετάλλαξη στο σώμα του έχει προκαλέσει... πανικό στα κοινωνικά δίκτυα. 

Για να καταλάβει κανείς το πόσο ερωτεύτηκε τη γυμναστική, ο ίδιος έκανε έλξεις κάθε φορά που ένιωθε ότι ήταν απογοητευμένος με κάτι. Αυτή του η λατρεία, λοιπόν, τον έκανε πασίγνωστο, με τον ίδιο να έχει περισσότερους από 206.000 ακόλουθους στο Instagram. 

Κάπως έτσι ο Ρατούνι ξεπέρασε, 53 χρόνια αργότερα, το ρεκόρ του Σβαρτζενέγκερ ως ο νεότερος επαγγελματίας bodybuilder στην ιστορία, μετά την κατάκτηση του τίτλου της εθνικής κατηγορίας NPC στο Τέξας. 

Ο Λεκλέρ είναι μία «ανάσα» από το deal με τη Ferrari, εμπόδια για τον Σάινθ
FORMULA 1

18:31 - 05.12.2023

Ο Λεκλέρ είναι μία «ανάσα» από το deal με τη Ferrari, εμπόδια για τον Σάινθ

Σύμφωνα με την La Gazzetta dello Sport ο Σαρλ Λεκλέρ και η Ferrari βρίσκονται κοντά σε πενταετή επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι και το τέλος του 2029. Αντίθετα οι συζητήσεις με τον Κάρλος Σάινθ φέρεται να συνάντησαν εμπόδια.

Ο διάσημος ηθοποιός το 1970 είχε κερδίζει τον διαγωνισμό και αποτέλεσε τον νεότερο «Mr. Olympia» όλων των εποχών, σε ηλικία 23 ετών, ένα ρεκόρ που διατηρούσε μέχρι σήμερα.