Με φανέλα της Αργεντινής και το «9» του Ικάρντι στην πλάτη, η Γουάντα Νάρα κόβει την ανάσα στο videoclip του νέου τραγουδιού της (vid+pics)
i

© PrtScr

Με φανέλα της Αργεντινής και το «9» του Ικάρντι στην πλάτη, η Γουάντα Νάρα κόβει την ανάσα στο videoclip του νέου τραγουδιού της (vid+pics)

Sportal newsroom 21:20 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 02.02.2024

Την κοινή γνώμη και τα social media θέλησε να προκαλέσει για ακόμη μία φορά η Γουάντα Νάρα! Αυτή τη φορά το έκανε τραγουδώντας με τα χρώματα της «αλμπισέλεστε».

Η σύντροφος του Μάουρο Ικάρντι έδωσε μία ακόμη φορά «τροφή» στους διαδικτυακούς της φίλους! Εξάλλου η Γουάντα Νάρα συχνά-πυκνά φροντίζει να τροφοδοτεί τα social media της με αναρτήσεις και φωτογραφίες που «κάνουν» τους followers της να μην αντιστέκονται και να πατούν likes, ενώ μερικοί δεν διστάζουν να κάνουν και σχόλια!

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι απασχολούν διαχρονικά τα media, είτε με τις αποκαλύψεις τους για την προσωπική τους ζωή, είτε για το γεγονός πως δεν έχουν ταμπού και αποκαλύπτουν αμφότεροι μυστικά του άλλου. Το μόνο σίγουρο είναι πως το διάσημο ζευγάρι και μαζί και χώρια έχει τον τρόπο να «τραβάει» τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.

Στο εν λόγω videoclip για το νέο της τραγούδι η Γουάντα Νάρα αρχικά είναι ντυμένη με μία κίτρινη μπλούζα της Εθνικής Βραζιλίας. Στη συνέχεια και όσο το τραγούδι προχωράει, η πληθωρική σύντροφος του Ικάρντι γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτική, φορώντας μονάχα μία μπλούζα της Εθνικής Αργεντινής, με τον αριθμό εννέα του Ικάρντι στην πλάτη της.

Ποιο είναι το μοντέλο από την Βραζιλία που βρίσκεται στο πλάι του Λιούις Χάμιλτον (pics)
SPORT+

15:45 - 01.02.2024

Ποιο είναι το μοντέλο από την Βραζιλία που βρίσκεται στο πλάι του Λιούις Χάμιλτον (pics)

O Λιούις Χάμιλτον αποτελεί το θέμα των τελευταίων ωρών στο διαδίκτυο. Ο λόγος; Η μετακίνηση του στη Ferrari που έρχεται να «ταράξει» τα νερά στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μένει να επισημοποιηθεί η «χρυσή» συμφωνία του Χάμιλτον με τη Ferrari, οπότε ο διάσημος πιλότος θα μετακομίσει από το 2025 στο Μαρινέλλο. Δεν θα είναι μόνος του ωστόσο...

«Τα πάνω» της δείχνει να παίρνει η Γουάντα Νάρα μετά από την γνωστοποίηση του προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί. Κινητική και άκρως ευδιάθετη στο νέο της τραγούδι, η ξανθιά τηλεοπτική παρουσιάστρια, μάνατζερ του Ικάρντι, τραγουδίστρια και μοντέλο διάγει πολύ ευτυχισμένες μέρες τον τελευταίο καιρό και μοιάζει πιο καλά από ποτέ με τον αγαπημένο της Μάουρο.