Ποια ομάδα υποστηρίζει φανατικά ο εμβληματικός «Ιησούς από τη Ναζαρέτ», Ρόμπερτ Πάουελ

«Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

i

© PrtScr

Ποια ομάδα υποστηρίζει φανατικά ο εμβληματικός «Ιησούς από τη Ναζαρέτ», Ρόμπερτ Πάουελ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:11 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 18.05.2024

Ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο του Χριστού στη γνωστή ταινία ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι, υποστηρίζει φανατικά μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η γνωστή σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι, η οποία προβάλλεται κάθε χρόνο στη χώρα μας κι όχι μόνο τη μεγάλη εβδομάδα, έχει έναν πρωταγωνιστή που ενσάρκωσε τον ρόλο του Χριστού κι έχει μείνει χαραγμένος στα μάτια όλων όσων έχουν παρακολουθήσει τα επεισόδια. Ο λόγος γίνεται για τον Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος μετά από αυτή την επιτυχία «εξαφανίστηκε» αισθητά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ
CONFERENCE LEAGUE

10:21 - 04.05.2024

«Ένας μαέστρος στη σκηνή της Ευρώπης»: Τα Μέσα της Ισπανίας αποθέωσαν τον Μεντιλίμπαρ

Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα (2-4), στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Europa Conference League, φέρει την υπογραφή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η μοναδική ερμήνευση στον ρόλο του Χριστού είχε συγκλονίσει όλους τους τηλεθεατές κι άπαντες ανυπομονούσαν να δουν από κοντά τον εμβληματικό ηθοποιό. «Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα και η μίνι σειρά γνώρισε τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες, τα πράγματα ήταν λίγο αλλόκοτα για μένα. Ιδιαίτερα όταν έκανα ένα ταξίδι στην Ιταλία, λίγο μετά τη μετάδοση της σειράς, η κατάσταση ήταν σχεδόν εκτός ελέγχου. 

Όπου πήγαινα, έβλεπα τον κόσμο να με αντιμετωπίζει με δέος. Στα εστιατόρια, στα μαγαζιά, στα μπαρ, όλοι αντιδρούσαν λες και είχαν μπροστά τους τον ίδιο τον Χριστό. Ο κόσμος παραμέριζε για να περάσω και οι ηλικιωμένες κυρίες μου φιλούσαν τα χέρια κι έκαναν το σταυρό τους..», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ρόμπερτ Πάουελ λίγα χρόνια αργότερα.

Το εύλογο ερώτημα όμως, το οποίο λίγοι γνωρίζουν, είναι το τι ομάδα υποστηρίζει άραγε ο ηθοποιός που έπαιξε τον ρόλο του Χριστού. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ο Πάουελ θα μπορούσε να υποστηρίζει κάτι μεταξύ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Θα υπάρχουν οπαδοί της Μακάμπι την Τρίτη του Πάσχα στο ΟΑΚΑ;
EUROLEAGUE

12:23 - 04.05.2024

Θα υπάρχουν οπαδοί της Μακάμπι την Τρίτη του Πάσχα στο ΟΑΚΑ;

Το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο στον... τελικό της σειράς των Playoffs της Euroleague ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ, την ίδια ώρα που το ερώτημα που υπάρχει είναι αν θα βρεθούν στο γήπεδο φίλοι της ομάδας του Όντεντ Κάτας.

Ένας από τους πιο γνωστούς «Χριστούς» του... Hollywood υποστηρίζει μία από τις πιο γνωστές και μεγάλες ομάδες του κόσμου. Πιο αναλυτικά, ο Πάουελ είναι φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και σήμερα στα 79 του χρόνια, παρακολουθεί συχνά από την εξέδρα των Vip του «Ολντ Τράφορντ», τα ματς της αγαπημένης του ομάδας.