Χώρισαν Ταχτσίδης και Θεοδωροπούλου μετά από 9 χρόνια γάμου

Χώρισαν Ταχτσίδης και Θεοδωροπούλου μετά από 9 χρόνια γάμου

Sportal newsroom 12:32 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 20.05.2024

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης κι η Ζέτα Θεοδωροπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 9 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών.

Ένα ακόμα ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να βάλει τέλος στο γάμο του. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης κι η Ζέτα Θεοδωροπούλου χώρισαν μετά από 9 χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών.

Τους τελευταίους μήνες ο ποδοσφαιριστής της Κλουζ κι η influencer αλλά και παίκτρια του My Style Rocks βρίσκονταν συνεχώς στο προσκήνιο καθώς ο ένας είχε κάνει unfollow τον άλλον στο Instagram, γεγονός που είχε κινήσει τις υποψίες.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό το επιβεβαίωσε η Ζέτα, μέσα από συνέντευξή της, ενώ τώρα έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης σε κάθε γυναίκα που είναι μόνη και έχει αναλάβει εξολοκλήρου την ανατροφή και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών της.

Σε στόρι που ανήρτησε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εχω περάσει πολλές γιορτές, πολλά γενέθλια, πολλές αργίες, πολλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιές και πολλά Πάσχα μόνη μου. Αυτό το Πάσχα και αυτή η γιορτή μου σήμερα ήταν πολύ διαφορετικά. Και θα εξακολουθούν να είναι όλα έτσι από δω και στο εξής», έγραψε αρχικά η Ζέτα για τα νέα δεδομένα στα προσωπικά της.

«Θέλω να πω σε κάθε μανούλα εκεί έξω και κάθε γυναίκα που ξυπνάει μόνη της, κοιμάται μόνη της, μεγαλώνει τα παιδιά της μόνη της, έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες ενός ολόκληρου σπιτιού, τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και όλες τις ευθύνες τους, να μην τα παρατάει. Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα στη ζωή μας που δεν επιλέξαμε εμείς να γίνουν. Ομως κάθε φορά που πέφτουμε πρέπει να σηκωνόμαστε και να πατάμε στα πόδια μας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας, ειδικά όταν έχεις δώσει όχι απλά πολλά αλλά τη ζωή σου όλη, τα πάντα! Καθένας κάνει τις επιλογές του κι απ’ αυτές καθορίζει το μέλλον του. Σημασία έχει μέσα από τις στάχτες μας να ξαναγεννηθούμε και όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, πάντα όταν κάποιος μας αδικεί, μας δικαιώνει ο Θεός!» συμπλήρωσε.