Viral και πάλι Ικάρντι και Νάρα – Γύρισαν ερωτική σκηνή στο ντουζ και προκάλεσαν αντιδράσεις (vid)

Ικάρντι και Νάρα

i

© PS Twitter

Viral και πάλι Ικάρντι και Νάρα – Γύρισαν ερωτική σκηνή στο ντουζ και προκάλεσαν αντιδράσεις (vid)

Sportal newsroom 19:08 - 25.04.2024

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι γύρισαν ερωτική σκηνή για το νέο βίντεο κλιπ της πρώτης, στο οποίο αμφότεροι εμφανίζονταν ημίγυμνοι να φιλούνται με πάθος.

Το ταλέντο της στο τραγούδι δοκιμάζει η Γουάντα Νάρα, η οποία και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της χιτ «Amor Verdadero». Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους φαν της ένα sneak peek από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της και το έκανε με αρκετά... πικάντικο τρόπο.

Συγκεκριμένα, η καλλονή εμφανίστηκε στην αγκαλιά του συντρόφου της, Μάουρο Ικάρντι, όπου τον φιλούσε με πάθος στο ντουζ, ενώ και οι δύο ήταν ημίγυμνοι. Το δημοφιλές μοντέλο συνόδευσε το εν λόγω βίντεο με τη φράση «Είμαι ειλικρινής μαζί σου, η ζωή μου είναι γεμάτη. Είμαι πολύ κοντά στο να πεθάνω από αγάπη», ανέφερε συγκεκριμένα.

Αξιοσημείωτο είναι, δε, πως παρόλο που το sneak peek παραβίαζε αρκετούς από τους κανονισμούς του Instagram, τελικά δεν δέχθηκε κανέναν περιορισμό. Πάντως οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν, με αρκετούς να επικρίνουν το ζεύγος για το εν λόγω στιγμιότυπο.

Οι πιπεράτες λεπτομέρειες της Γουάντα Νάρα απ' την πρώτη νύχτα με τον Ικάρντι: «Πονούσα παντού» - Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο Αργεντινός

Η Γουάντα Νάρα και ο Μάουρο Ικάρντι είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα και hot ζευγάρια στη σόου μπιζ την τελευταία δεκαετία και παρά το γεγονός πως η σχέση και ο γάμος τους έχει περάσει από χίλια κύματα, η αγάπη τους φαίνεται πως είναι τόσο δυνατή που να τους κρατάει μαζί μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Η επιχειρηματίας από την Αργεντινή σε συνέντευξής της μίλησε για το ξεκίνημά της με τον Ικάρντι όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον συμπατριώτη της ποδοσφαιριστή Μάξι Λόπεζ. Επίσης η Νάρα έδωσε λεπτομέρειες για το πώς ήταν η πρώτη της βραδιά με τον πρώην παίκτης της Ίντερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μάουρο κι εγώ ήμασταν φίλοι. Δεν νομίζω να το έχω πει ποτέ. Μάλωσα με τον Μάξι Λόπεζ, και χωρίσαμε. Μέναμε στο ίδιο σπίτι (σ.σ. με τον Ικάρντι), αλλά κοιμόμασταν σε διαφορετικά δωμάτια. Η πρώτη νύχτα μαζί του ήταν στο διαμέρισμα του. Από αυτό το στρώμα πρέπει να είχαν περάσει 200 γυναίκες, αλλά μετά από εμένα καταστράφηκε ολοκληρωτικά.

Θυμάμαι τον πόνο που ένιωσα την επόμενη μέρα, γιατί δεν είχα συνηθίσει να δίνω ό,τι μπορώ. Έπαιρνα ιβουπροφαίνη κάθε τέσσερις ώρες. Νομίζω ότι αν δεν είχε λειτουργήσει εκείνη η νύχτα, δεν θα είχαν συμβεί όλα όσα συνέβησαν μεταξύ μας. Είχε τέσσερα κινητά με τηλέφωνα γυναικών. Τα χώριζε ανά ηπείρους. Ήταν τρελό. Πέταξα τα κινητά σε νερό και δεν τα βρήκε ποτέ».