Η σύζυγος του Μέσι, Αντονέλα πήγε στο γυμναστήριο με τις φίλες της κι «έριξε» το instagram

Η σύζυγος του Μέσι, Αντονέλα πήγε στο γυμναστήριο με τις φίλες της κι «έριξε» το instagram

Sportal newsroom 09:54 - 16.10.2023

Η Αντονέλα Ροκούζο έβαλε «φωτιά» στα social media με τις φωτογραφίες από το γυμναστήριο.

Είναι γνωστό ότι η Αντονέλα Ροκούζο , η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι και η μητέρα των τριών παιδιών του Αργεντινού, της αρέσει να φροντίζει τον εαυτό της και πηγαίνει πολύ συχνά στο γυμναστήριο προκειμένου να διατηρεί τη σιλουέτα της. 

Η Αντονέλα πριν από μερικές ώρες έκανε μία ανάρτηση στο intagram που τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα. Δημοσίευσε μία selfie φωτογραφία από το γυμναστήριο, όπου είναι παρέα με την σύζυγο του Σέρχιο Μπουσκέτς, Έλενα Γκαλέρα και μία ακόμα φίλη τους και αναστάτωσε τους followers. 

Η Αντονέλα ανακοίνωσε το νέο μέλος στην οικογένεια Μέσι (pic)

Όπως είναι λογικό, η οικογένεια του Λιονέλ Μέσι βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της επικαιρότητας, με τον Αργεντίνο σούπερ σταρ να τραβάει συνεχώς όλα τα βλέμματα πάνω του. Εκτός από τον Pulga ωστόσο, αρκετά ενεργή στα social media είναι και η σύζυγός του Αντονέλα Ροκούζο, η οποία πριν μερικές ώρες δημοσιοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο μέλος της οικογένειας.

Ο λόγος γίνεται για τον «Άμπου», ο οποίος αποτελεί τη νέα άφιξη στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Ίντερ Μαϊάμι. Να θυμίσουμε πως ο Μέσι και η Αντονέλα έχουν ακόμη έναν σκύλο, τον «Χουλκ», ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη καθώς όπως έχουν δηλώσει και οι δύο στο παρελθόν είναι αρκετά μεγάλος και το κατάλληλο μέρος για αυτόν είναι ο πολυτελής χώρος που υπάρχει στο σπίτι στην Ισπανία.