Ο Νεϊμάρ γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης του, αλλά το μυαλό του ήταν στο... πόκερ (vid)

Ο... εθισμένος Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Ο Νεϊμάρ γιόρταζε τα γενέθλια της κόρης του, αλλά το μυαλό του ήταν στο... πόκερ (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:09 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 12.04.2024

Ο... εθισμένος στο πόκερ Νεϊμάρ προκάλεσε τις έξαλλες αντιδράσεις των χρηστών στα social media.

Ο Νεϊμάρ βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο σκληρής κριτικής!

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ. Ο ίδιος έχει καταφέρει να τραβήξει πολλές φορές τα βλέμματα πάνω του λόγω της εξωαγωνιστικής του ζωής, ενώ αυτήν τη φορά αφορμή αποτέλεσε ο τζόγος.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Κριστιάνο: Αποβλήθηκε για αγκωνιά σε αντίπαλο και πήγε να χτυπήσει τον διαιτητή! (vids)
REST OF THE WORLD

08:04 - 09.04.2024

Σε έξαλλη κατάσταση ο Κριστιάνο: Αποβλήθηκε για αγκωνιά σε αντίπαλο και πήγε να χτυπήσει τον διαιτητή! (vids)

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ήττα της Αλ Νασρ από την Αλ Χιλάλ, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και στη συνέχεια τα έβαλε με όλους.

Όπως διαπιστώνεται από το παρακάτω βίντεο, την ώρα που ο Νεϊμάρ βρισκόταν δίπλα από την κόρη του, για την οποία είχε στηθεί μία μικρή γιορτή λόγω της συμπλήρωσης έξι μηνών από τη γέννησή της, ο ποδοσφαιριστής της Αλ Χιλάλ εντοπίστηκε να παίζει πόκερ διαδικτυακά.

Όπως αναμενόταν, η συγκεκριμένη ενέργεια πυροδότησε μία... βόμβα αρνητικών σχολίων, καθώς χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου κατέκριναν τον... εθισμό του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Νεϊμάρ δίνει μια υπόσχεση για το μέλλον του: Η ομιλία του που λέει πού θα παίξει το 2025

Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την Αλ Χιλάλ. Αυτή είναι η υπόσχεση που είχε δώσει πρόσφατα ο Βραζιλιάνος αστέρας για το μέλλον του μετά την εκπλήρωση του συμβολαίου του με την ομάδα της Σαουδικής Pro League. Μια είδηση ​​που έχει ξεσπάσει στη Βραζιλία στο μέσο ενημέρωσης «UOL» όπου η δημοσιογράφος Γκαμπριέλα Μπρίνο διαβεβαιώνει ποια θα είναι η μοίρα της από το επόμενο έτος 2025, όταν λήγει το τρέχον συμβόλαιό της με την αραβική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας επέστρεψε πρόσφατα στη Βίλα Μπελμίρο για να δει τη Σάντος στον τελικό του Πρωταθλήματος Παουλίστα κόντρα στην Παλμέιρας. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ο Νεϊμάρ κατέβηκε στα αποδυτήρια για να δώσει μια ομιλία σε όλους τους παίκτες της ομάδας της Σάντος. Ήταν εκείνη τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ανακάλυψε τις προθέσεις του με μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Προφανώς, σύμφωνα με το «UOL» , αφού χαιρέτησε όλους τους παίκτες έναν προς έναν, ο «Νεϊ» αποκάλυψε τις προθέσεις του στα μέλη της ομάδας σε μια γρήγορη επίσκεψη για να μην χάσουν τη συγκέντρωση τους στον τελικό. Ο Νεϊμάρ θέλει να παίξει ξανά στη Σάντος. Μια υπόσχεση όπου ο Βραζιλιάνος αστέρας είπε ότι θα επιστρέψει το 2025 για να παίξει στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας με τα «ασπρόμαυρα».