Νίκος Παππάς: «Ελπίζω ο Μητσοτάκης να παίζει καλύτερο μπάσκετ από ό,τι κυβερνάει» (vid)
i

/©Glomex

Νίκος Παππάς: «Ελπίζω ο Μητσοτάκης να παίζει καλύτερο μπάσκετ από ό,τι κυβερνάει» (vid)

Sportal newsroom 14:44 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 01.04.2024

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας (1/4) όπου ήταν καλεσμένος ο Νίκος Παππάς, ο πρώην μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Παππάς ήταν καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα, πάρα την τηλεοπτική τους «κόντρα», το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο πρώην μπασκετμπολίστας, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις ευρωεκλογές.

Ο Νίκος Παππάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μπασκετική του καριέρα αλλά και στην ενασχόλησή του με την πολιτική. Σε ερώτηση για τις πολιτικές πεποιθήσεις της οικογένειάς του πρώην μπασκετμπολίστας απάντησε: «Ο πατέρας μου ψηφίζει ΚΚΕ. ΠΑΣΟΚ ήταν παλιά... το σπίτι μας ήταν εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ», ενώ στη συνέχεια πείραξε τον Γιώργο Λιάγκα λέγοντας: «Δεν ξέρω αν προλάβαμε την υποψηφιότητά σου. Θα πρέπει να ρωτήσω... Ελπίζω να μην σε ψηφίσαμε... Αστειεύομαι».

Όσο για την κριτική που έχει ασκήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και για γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει και παίζει καλό μπάσκετ σχολίασε: «Δεν είχα την χαρά να τον δω τον Μητσοτσάκη να παίζει μπάσκετ, αλλά ελπίζω να παίζει καλύτερα από ότι κυβερνάει».