Τι συμβαίνει με το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ;

Τι συμβαίνει με το πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ;

Sportal newsroom 09:24 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 21.02.2024

Μετά την εμφάνιση του Ντέιβιντ Μπέκαμ στα βραβεία BAFTA έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για το πρόσωπό του και για το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς άνδρες παγκοσμίως. Έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστές από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής. Είναι γνωστό επίσης πως εκείνος προσέχει πολύ την εμφάνισή του. 

Βέβαια από τη μέρα που ο Μπέκαμ εμφανίστηκε στα φετινά BAFTA για να παραδώσει ένα βραβείο έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για το πρόσωπό του. 

Τα σχόλια που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω απο την εμφάνιση του 48χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος τράβηξε για ακόμη μια φορά πάνω του όλα τα βλέμματα, δεν είναι και τόσο κολακευτικά. 

Πολλοί έγραψαν πως πλέον από τις πλαστικές που έχει κάνει δεν φαίνονται τα μάτια του, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που σχολίασαν στο Χ (τέως Twitter) πως το πρόσωπό του είναι τόσο πρησμένο, που δεν κουνιέται καν. 

«Παρακαλώ σταμάτα με την πλαστική και τα fillers. Επίσης νομίζω ότι ήσουν πιο γλυκός όταν είχες τα φυσικά σου δόντια», έγραψε ένας. Ενώ ένας άλλος χρήστης σχολίασε γεμάτος απορία «Μα τι στο καλό έχει κάνει στο πρόσωπό του;».