Το σχόλιο-φωτιά της Ελένης Βουλγαράκη στην ανάρτηση του Ιωαννίδη και η απάντηση του Φώτη

Ιωαννίδης - Βουλγαράκη

i

© Intime

Το σχόλιο-φωτιά της Ελένης Βουλγαράκη στην ανάρτηση του Ιωαννίδη και η απάντηση του Φώτη

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:25 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 29.02.2024

Η Ελένη Βουλγαράκη σχολίασε την ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη στο instagram.

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρήκε δίχτυα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη και «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του (2-0) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 0 24χρονος επιθετικός του «τριφυλλιού», ο οποίος είχε να σκοράρει από τις 10 Ιανουαρίου και το 1-1 με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο πλέον έχει τη φετινή σεζόν 17 γκολ σε 34 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μοιράσει 7 ασίστ.

Το πρωί της Πέμπτης (29/2) ο Ιωαννίδης δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες από το ματς με τους «κίτρινους» στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και τις συνόδευσε με την εξής λεζάντα: 28/02/2023 προσθέτοντας κι ένα περιστέρι. Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού δεν ξέχασε τα 57 θύματα που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη πριν από έναν χρόνο.

Αμέσως τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Ιωαννίδη «έπεσαν βροχή» από τους followers του. Μάλιστα, το δικό της σχόλιο έκανε κι η σύντροφος του Έλληνα επιθετικού, Ελένη Βουλγαράκη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός σχολίασε με ένα emoji 🤫 και πρόσθεσε και μία πράσινη καρδιά. Με τη σειρά του εκείνος της απάντησε επίσης με μία πράσινη καρδιά κι ένα emoji 😎.