Σοκ στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής ερευνάται για τον θάνατο 19χρονης φοιτήτριας - Υπέστη εμφράγματα την ώρα που έκαναν έρωτα
i

© PrtScr

Σοκ στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής ερευνάται για τον θάνατο 19χρονης φοιτήτριας - Υπέστη εμφράγματα την ώρα που έκαναν έρωτα

Ένας Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι ύποπτος για τον μυστηριώδη θάνατο 19χρονης φοιτήτριας, η οποία «κατέληξε» έπειτα από απανωτά εμφράγματα.

Σοκ στη Βραζιλία

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής, Ντίμας ντε Ολιβέιρα, ερευνάται για τον θάνατο 19χρονης φοιτήτριας της νοσηλευτικής, η οποία έφυγε από τη ζωή αφού πρώτα υπέστη τέσσερα καρδιακά επεισόδια. Η ίδια συνευρέθηκε ερωτικά με τον νεαρό αθλητή, με τις αποκαλύψεις να... σοκάρουν. Σε δηλώσεις του, ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως η κοπέλα αρρώστησε την ώρα που το ζευγάρι έκανε σεξ. 

Εκείνη τη στιγμή, ο Ντίμας ντε Ολιβέιρα κάλεσε ασθενοφόρο, λέγοντας στις αρχές ότι είχε λιποθυμήσει, αλλά όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς βρήκαν τη νεαρή να «αιμορραγεί από τον κόλπο της», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail σε δημοσίευμά της. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η φοιτήτρια υπέστη τέσσερις καρδιακές ανακοπές μετά τη σεξουαλική της επαφή με τον ποδοσφαιριστή. 

Οι ερευνητές της αστυνομίας ζήτησαν τα ιατρικά αρχεία του ντα Σίλβα, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι όσον αφορά στα αίτια του θανάτου. 
Ένας γιατρός ανέφερε στην οικογένεια της νεαρής γυναίκας ότι ο θάνατός της προκλήθηκε από τις τέσσερις καρδιακές ανακοπές και την απώλεια αίματος λόγω μίας τομής πέντε εκατοστών στον κόλπο της. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, στο σπίτι του νεαρού αθλητή βρέθηκαν ίχνη αίματος στο στρώμα του κρεβατιού του και στο πάτωμα, ένα προφυλακτικό και δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα. Η νεαρή φοιτήτρια θέλησε να κρύψει την επίσκεψή της στο σπίτι του ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τους γονείς της είπε ψέματα πως εκείνο το βράδυ θα πήγαινε με μία φίλη της σε ένα εστιατόριο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα σε Κορίνθιας και Σάο Πάολο.