«Καρφιά» Κολοβού στο Sportal για πρώην άνθρωπο του Παναθηναϊκού: «Έλα σαν άντρας, τι θα κάνω, θα σε δείρω;» (vid)

Κολοβός στο Sportal

i

© PrtScr

«Καρφιά» Κολοβού στο Sportal για πρώην άνθρωπο του Παναθηναϊκού: «Έλα σαν άντρας, τι θα κάνω, θα σε δείρω;» (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:53 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:09 - 24.01.2024

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal, ο Δημήτρης Κολοβός στάθηκε στην αντιμετώπιση που είχε στη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Κολοβός παραχώρησε συνέντευξή εφ΄ όλης της ύλης στο Sportal και μεταξύ άλλων στάθηκε και στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας εξτρέμ σχολίασε με καυστικό τρόπο την αντιμετώπιση που είχε το καλοκαίρι του 2020, από τον τότε τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Ο Ρόκα μου ανακοίνωσε κάποια στιγμή ότι αποφάσισαν να φύγω από την ομάδα. Δεν του απάντησα ποτέ εγώ. Το θεωρώ τραγικό για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, να μου στέλνει ηχογραφημένο μήνυμα ο τεχνικός διευθυντής του, ενώ ανήκω στον σύλλογο και να με πληροφορεί πως θα δοθώ δανεικός. 

Έλα και πιάσε με, άντρα προς άντρα και πες το μου. Θα σε χτυπήσω; Δεν θα τσακωθώ, δεν είμαι τέτοιο παιδί. Απ΄ότι ξέρω το έκανε σε πολλούς που ήταν να φύγουμε τότε. Δεν του απάντησα ποτέ γιατί το θεωρούσα γελοίο. Μετά αποφασίσαμε με τον μάνατζέρ μου ότι θα φύγουμε. Είχαμε και τη Σέριφ που ενδιαφερόταν. Ο προπονητής με ήθελε πάρα πολύ και του είπα οκ θα συνεχίσω εκεί».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ: