Μάνος Τσαλγατίδης: «Ιστορικό βράδυ για τον ΠΑΟΚ, μίνιμουμ στόχος οι "8" του Conference League»
i

©printscreen

Μάνος Τσαλγατίδης: «Ιστορικό βράδυ για τον ΠΑΟΚ, μίνιμουμ στόχος οι "8" του Conference League»

Κώστας Τσιακλής 09:02 - 01.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:03 - 01.12.2023

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, βγήκε ζωντανά στην εκπομπή του Sportal και μίλησε για τη σπουδαία επιτυχία του «δικέφαλου» στη Φρανκφούρτη ενώ αναφέρθηκε και στον ευρωπαϊκό στόχο της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Conference League. 

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έψαχνε το αποτέλεσμα που θα την διατηρούσε στην πρώτη θέση και εν τέλει το πήρε αφού επικράτησε με 1-2, χάρη σε γκολ των Κεντζιόρα και Ζίβκοβιτς, Το τρίποντο αυτό είναι υψίστης σημασίας αφού ο ΠΑΟΚ τερματίζει οριστικά στην κορυφή του 7ου ομίλου και θα αποφύγει τα playoffs, στα οποία είναι αναγκασμένοι πλέον να παίξουν οι Γερμανοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα είναι υποψήφια αντίπαλος όποιων ελληνικών ομάδων (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) καταφέρουν να τερματίσουν στην 3η θέση του ομίλου τους στο Europa League. 

Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, βγήκε ζωντανά στον αέρα της εκπομπής του Sportal που έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης (30/11) και ήταν αφιερωμένη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Ο Τσαλγατίδης λοιπόν μίλησε μεταξύ άλλων για τη σπουδαία επιτυχία του «δικέφαλου» και τους στόχους που έχει πλέον η ομάδα στη διοργάνωση του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνος Τσαλγατίδης: