Pre game για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal με LIVE εικόνα από το ΣΕΦ

Sportal newsroom 11:44 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 14.03.2024

Όλη η Ευρώπη περιμένει εναγωνίως τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που έχει οριστεί για το βράδυ της Πέμπτης (14/3,19:45). Περίπου δύο ώρες πριν τη σέντρα (18:00) συντονιστείτε στο Sportal και την έκτακτη εκπομπή για το ντέρμπι «αιωνίων».

Αντίστροφα μετράμε για το τζάμπολ του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «πράσινους» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 29η αγωνιστική της EuroLeague, όπου όποιος καταφέρει να βγει νικητής θα πάρει και το προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Φυσικά το Sportal, ο επίσημος συνεργάτης της Euroleague στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να σας αφήσει έτσι!

Γι' αυτό λοιπόν λίγη ώρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης στο Φάληρο και συγκεκριμένα στις 18:00 έρχεται το Pre game του Sportal με LIVE εικόνα από το ΣΕΦ, όπου οι Αχιλλέας Μαυροδόντης και Κώστας Σωτηρίου μεταφέρουν ζωντανά όλο το ρεπορτάζ. Παύλος Κουστέρης και Ηλίας Λαλιώτης θα βρίσκονται στο στούντιο της εκπομπής.

Ο Μόουζες Ράιτ στο Sportal για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θέλω να προσφέρω τάπες και καρφώματα - Είμαι έτοιμος για τον Λεσόρ» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:08 - 14.03.2024

Ο Μόουζες Ράιτ στο Sportal για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θέλω να προσφέρω τάπες και καρφώματα - Είμαι έτοιμος για τον Λεσόρ» (vid)

Ο Μόουζες Ράιτ μας βάζει σε... κλίμα ντέρμπι, με τον Αμερικανό να παραχωρεί συνέντευξη στο Sportal και να στέκεται στα του ντέρμπι που «παίζεται» σε λιγες ώρες!

🏀Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Pre game με LIVE εικόνα από το ΣΕΦ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!