Άνετος ο ΠΑΟΚ - Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό κόντρα στην ΑΕΚ
i

© Intime

Άνετος ο ΠΑΟΚ - Μεγάλη νίκη για τον Εθνικό κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 15-8 του Παλαιού Φαλήρου για την πρώτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών. Με όπλο την άμυνα ο Εθνικός νίκησε την ΑΕΚ.

Πρεμιέρα με το δεξί έκανε ο ΠΑΟΚ στην Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου επιβλήθηκε με 15-8 του Παλαιού Φαλήρου στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα και προηγήθηκε με 4-2 στην πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια, η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη προσπάθησε να επανέλθει αλλά οι Θεσσαλονικείς πάτησαν γκάζι και έφτασαν στην άνετη νίκη.

Για τον ΠΑΟΚ τρία γκολ σημείωσε ο Λασκαρίδης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε εννέα διαφορετικούς σκόρερ. Για το Π. Φάληρο από τρία γκολ πέτυχαν οι Καρακάσης και Πάβισιτς.

ΠΑΟΚ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 15-8

Οκτάλεπτα: 4-2, 1-2, 6-2, 4-2.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Νταλάπας 1, Λασκαρίδης 3, Προσινικλής Ν., Σάλεχ 2, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Ξυλάς, Ντέλιτς 2, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης 1, Σιορδίλης, Καπράγκος, Καραντζάς.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Ογκουζτσάν, Παπαδημητρίου, Δήμου Π., Καρακάσης 3, Πάβισιτς 3, Μάμμος, Δημακόπουλος, Καλής, Βάσσος 1, Κοντονής 1, Γιαννέλης, Μαγκιώρης, Λεμπέσης.

Επιστροφή με νίκη για τον ΝΟ Πατρών

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών επικράτησε με 7-6 των Χανίων για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα της Αχαΐας επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στην κορυφαία κατηγορία και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο.

Σε ένα παραδοσιακό επαρχιακό ντέρμπι, οι άμυνες κυριάρχησαν. Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με 0-2 και 4-5 αλλά οι γηπεδούχοι με αιχμή του δόρατος τους νεαρούς παίκτες έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη. Πρώτος σκόρερ του ΝΟ Πατρών ήταν ο Αγγελόπουλος με δύο τέρματα, όσα και οι Μπατάκης, Γκουσάροφ για τα Χανιά.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-6

Οκτάλεπτα: 0-2, 4-2, 2-1, 1-1.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος 2, Κανελλόπουλος Β. 1, Γεωργαράς 1, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος 1, Γκότζης, Βικάτος, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Λαμπάτος, Μπετχαβάς 1.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης, Παππάς Ξ., Μπατάκης 2, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουσάροφ 2, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης.

Double score για τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 12-6 του Υδραϊκού στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, η ομάδα του Λαιμού δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα.

Η Βουλιαγμένη, που αγωνίστηκε με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή της, είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα. Για την ομάδα των νοτίων προαστίων τρία γκολ σημείωσε ο Παπασηφάκης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 12-6

Οκτάλεπτα: 2-2, 5-0, 5-2, 0-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς): Λεβαντής, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Σπάχιτς, Χατζής 2, Αλμύρας 1, Ούμποβιτς 1, Παπασηφάκης 3, Γούντχεν Ντ., Καστρινάκης, Καραγιάννης 1, Κουρούβανης Ν. 2, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης, Σαπουνάκης, Σπηλιώπουλος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Κατσινούλας, Κατσαγούνος, Γκαράνης, Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου, Λιαπάκης 2, Χαραλαμπόπουλος 3, Ζώρζος, Μητράκης, Κανελλόπουλος, Πετρόπουλος.

Με όπλο την άμυνα ο Εθνικός

Ο Εθνικός επιβλήθηκε με 11-8 της ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε στη νίκη έχοντας πολύ καλή αμυντική παρουσία.

Η ΑΕΚ, που είχε τις απουσίες του Βούκσεβιτς, του Στελλάτου και του Σταμέλου δεν μπόρεσε να βρει αντίδοτο. Για τον Εθνικό τέσσερα γκολ σημείωσε ο Μέσκι.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)
EUROLEAGUE

15:13 - 23.09.2023

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το νέο παρκέ, οι εξέδρες και οι πρώτες αλλαγές στο ΟΑΚΑ (vid+pics)

Το Sportal βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και σας παρουσιάζει το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ - Το νέο παρκέ, τα ανανεωμένα καθίσματα και το πανό στο νέο πέταλο των οργανωμένων

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΕΚ 11-8

Οκτάλεπτα: 2-1, 6-1, 1-4, 2-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μυρίλος 2, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Γερακούδης, Ιωάννου, Πρωτοψάλτης 1, Καραβιώτης, Παπάκος Κ., Λαδάς Π. 1, Μέσκι 4, Λαδάς Σ., Πανάρετος, Μσνδαλιός, Κόκκινος 2.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Ασβέστης, Βέκκος, Ζαχόπουλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς Άρ., Παππάς, Σιαμάς Π. 1, Φωτεινάκης, Τουρκομένης, Καζάζης, Αράγια 3, Σιαμάς Γ, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 1, Μαρινάγης 3.