Έκτη νίκη για τον Πανιώνιο, 15-7 την ΑΕΚ

Πανιώνιος - ΑΕΚ

i

© Intime

Έκτη νίκη για τον Πανιώνιο, 15-7 την ΑΕΚ

Πηνελόπη Παπαδήμου 16:22 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 29.10.2023

Ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 15-7 της ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Την εντυπωσιακή του πορεία στην Α1 πόλο ανδρών συνεχίζει ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε 15-7 της ΑΕΚ για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου και βρίσκεται στην κορυφή με το απόλυτο των νικών.

Η Ένωση, από την άλλη, έχει 6 βαθμούς με δύο νίκες. Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου βρίσκεται στην έκτη θέση του δεύτερου ομίλου. Ο Έλληνας προπονητής δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας του αφού είχε τιμωρηθεί την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Πανιώνιος είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 κι ακόμα όταν η Ένωση μείωσε στο γκολ (5-4) κατάφερε σε ρυθμούς ρελαντί. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέκτησε νέο μεγάλο προβάδισμα και το αύξησε μέχρι το φινάλε, κυρίως με ένα ξέσπασμα στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Κορυφαίος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Κώστας Γκιουβέτσης με 4 γκολ. Από τον Πανιώνιο έλειπαν ο Αλέξανδρος Γούνας και ο Κώστας Μουρίκης.

Ο Πανιώνιος στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Τριέστε για την τρίτη αγωνιστική του Euro Cup πόλο ανδρών στις 2 Νοεμβρίου. Η ομάδα των Νέας Σμύρνης έχει ελπίδες πρόκρισης αφού μετράει μία νίκη και μία ήττα.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η τρομερή σύμπτωση με το περσινό πρώτο ντέρμπι στην Opap Arena και τα διαφορετικά δεδομένα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:15 - 29.10.2023

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η τρομερή σύμπτωση με το περσινό πρώτο ντέρμπι στην Opap Arena και τα διαφορετικά δεδομένα

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν στην Opap Arena για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League (30/10, 19:30), ακριβώς έναν χρόνο μετά το πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 15-7

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 3-1, 7-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 4, Παπάκος Ι. 3, Πουλιάσης, Καλαϊτζής 2, Μοσκόφ 3, Σοφός 1, Μπαγιούμη, Ουκρόπινα, Καπετανάκης, Μαυροβουνιώτης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΑΕΚ (Φίλιππος Καραμπέτσος): Ασβέστης, Βέκκος 2, Σταμέλος, Κοκκινάκης 1, Μαυτωτάς Άρ., Παππάς Αλ., Σιαμάς Π. 1, Ζαχόπουλος, Τουρκομένης, Σιαμάς Γ., Αράγια, Βούκσεβιτς 1, Παρτσόγλου, Σιαμάς Χρ. 2, Μαρινάγης.