Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, 19-5 τον ΝΟ Πατρών - Δεύτερη νίκη η Χίος
i

© Intime

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, 19-5 τον ΝΟ Πατρών - Δεύτερη νίκη η Χίος

Sportal newsroom 17:45 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 25.11.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 19-5 του ΝΟ Πατρών για τη 12η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία του στην Α1 πόλο ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 19-5 του ΝΟ Πατρών για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες μετά την πρόκρισή του στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Champions League, έφτασε τους 36 βαθμούς στον πρώτο όμιλο. Η ομάδα της Πάτρα έμεινε στους 9 βαθμούς.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον αγώνα. Ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του αγώνα από το ξεκίνημα και πήρε μία άνετη νίκη. Για την ομάδα του Πειραιά, από τέσσερα γκολ πέτυχαν ο Αλαφραγκής και ο Γκίλλας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 19-5

Οκτάλεπτα: 4-1, 6-1, 5-1, 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Λιαντζίρης, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Αλαφραγκής 4, Δήμου 2, Νικολαΐδης 3, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος, Γκίλλας 4, Χαλυβόπουλος.

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης 1, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος 1, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς, Βικάτος 2, Γαβαλάς 1, Βυθούλκας, Κρεμανταλάς, Μπετχαβάς.

Νίκη - ανάσα για τη Χίο

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών πέτυχε η Χίος. Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη επικράτησε με 11-9 της Γλυφάδας για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με το τρίποντο αυτό, η νησιωτική ομάδα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρώτου ομίλου, τουλάχιστον προσωρινά, έφτασε στους 6 βαθμούς και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα. Η Γλυφάδα παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 16 βαθμούς και δυσκολεύει η υπόθεση - είσοδος στον όμιλο των ισχυρών στη δεύτερη φάση.

Με βασικό όπλο την άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά και σε κρίσιμα σημεία, οι Χιώτες πήραν το πάνω χέρι, προηγήθηκαν και με τέσσερα γκολ διαφορά (8-4 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου) και διαχειρίστηκαν σωστά το ματς μέχρι το φινάλε και το τελικό 11-9.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 11-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-3, 2-3.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης 2, Τσικοβάνι 1, Καλαργυρός 3, Θεοδόσης - Παπαλουκάς 1, Γκάγκουλιτς 1, Πανταζόπουλος 2, Φρυδάς Κ., Αμπάζης, Αγιωργούσης 1, Κοτσαμπάς, Γιανναράς, Μπόης, Φρυδάς Δ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Βαλλιανάτος 2, Ναγκλ, Μαυράκης 2, Μπομπός 1, Μιγιούσκοβιτς 1, Θώμογλου, Ίλιτς, Πούρος 3, Ηλιόπουλος Α., Κούκουνας, Ηλιόπουλος Νεκ.