Πέρασε από το Ιλίσιο το Περιστέρι - Μοιρασιά στα Χανιά
i

© Intime

Πέρασε από το Ιλίσιο το Περιστέρι - Μοιρασιά στα Χανιά

Sportal newsroom 22:44 - 07.10.2023

Το Περιστέρι επιβλήθηκε με 18-7 του Ηλυσιακού για την τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών πανηγύρισε το Περιστέρι. Η ομάδα του Θοδωρή Ανδρεάκου επιβλήθηκε με 18-7 του Ηλυσιακού στο Ιλίσιο κολυμβητήριο σε αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική.

Η ομάδα του Περιστερίου έφτασε τους 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, ο Ηλυσιακός δεν έχει βαθμό και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα των δυτικών φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική τον Άλιμο. Ο Ηλυσιακός αντιμετωπίζει στον Πειραιά τον Ολυμπιακό.

Το Περιστέρι πήρε τα ηνία της αναμέτρησης από το ξεκίνημα του αγώνα. Από πέντε τέρματα σημείωσαν για τις φιλοξενούμενες η Μάμογλου και η Λέβι. Ο Ηλυσιακός είχε πρώτη σκόρερ τη Φελλά με τρία γκολ.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-18

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-1, 3-8, 2-6

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Τσόκας): Πράππα, Λουκοπούλου, Παπαφιλίππου, Ξανθοπούλου, Παναγιότι 1, Τζένου, Κόκκινου 1, Σκαρπαλέζου 1, Φελλά 3, Μανιάτη, Πετεινάτου, Σκουμπάκη, Κανταλέα, Λαζάρου Κακλή 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Ζαφειράκη, Μάμογλου 5, Λαλούση 1, Γροζοπούλου, Αποστολίδου 1, Κόλλια, Πετάση 1, Μπερίκου 1, Πέττα 1, Λασκαρίδου 3, Κάσσαρη, Γκότζια, Καραγιάννη, Σκαρμούτσου, Λέβι 5.

Μεγάλο ματς στα Χανιά

Σε μεγάλο ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας των Χανίων με τη ΝΕ Πατρών (12-12) για την τρίτη αγωνιστική της Α1 πόλο γυναικών. Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα. Τόσο η κρητική ομάδα, όσο και η ομάδα της Πάτρας θα δώσουν μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Όλα τα οκτάλεπτα ήταν ισορροπημένα. Τόσο τα Χάνια, όσο και η ΝΕ Πατρών πήραν διαφορά στο ματς, αλλά δεν κατάφεραν να την κρατήσουν μέχρι το τέλος. Από τέσσερα γκολ πέτυχαν οι Τσιούγκρη και Σνέλγκαρ.

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

15:30 - 07.10.2023

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Οι άρτιοι υπολογισμοί του Ουόκαπ, η σταθερά του Μιλουτίνοφ, μαζί με τις επιδόσεις του Πίτερς κάνουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός, προσπαθεί να βρει τη λύση μιας εξίσωσης με αρκετούς αγνώστους και η «μονομαχία» των δύο αν και μόλις έχει ξεκινήσει, αλλά θα συνεχιστεί μέχρι... τελικής πτώσης.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ-ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 12-12

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-3, 4-4, 3-3

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη 1, Φάρκας 3, Φουράκη 1, Παπασηφάκη, Τσιουγκρή 4, Ζαχαράκη 2, Γράσσου, Χαβρέ, Αικ.Κουνδουράκη, Περδικάκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη 1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακκαλής): Ανδρ. Κοντάκου, Ανδρουτσέλη, Σνέλγκαρ 4, Δήμητρα Κοντάκου, Ευφροσύνη Τσιμάρα 2, Μπαλατσά 1, Ζαφειράκη, Μπινιάρη, Μοίραλη 2, Λιαπάκη, Τύχινα 3, Μαρία Κεπενού, Μπεκρή.