Οτσάλ: «Οι παίκτριές μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Γιουνούς Οτσάλ

i

© Intime

Οτσάλ: «Οι παίκτριές μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

Sportal newsroom 19:23 - 17.10.2023

Σίγουρος για τις παίκτριές του δήλωσε ο Γιουνούς Οτσάλ εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Βολουντάρι για το Challenge Cup.

Έτοιμη για όλα είναι η ΑΕΚ που βρίσκεται στη Ρουμανία για τη ρεβάνς με τη Βολουντάρι (18/10, 17:00) στο Challenge Cup. Η Ένωση είχε ηττηθεί με 3-2 σετ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο κλειστό του Καματερού.

Το έργο της ομάδας του Γιουνούς Οτσάλ είναι δύσκολο αφού κυνηγάει μόνο τη νίκη. Αν η ΑΕΚ επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 τότε θα πάρει την πρόκριση στους «32» του Challenge Cup. Αν η Ένωση πάρει τη νίκη με 3-2 σετ, τότε η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ.

Ο Γιουνούς Οτσάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ο Τούρκος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του και τις Μπλάνκο και Πάσκοβα. Οι δύο αθλήτριες δεν είχαν παίξει στο πρώτο ματς με τη Βολουντάρι αφού δεν είχαν λυθεί κάποια διαδικαστικά ζητήματα με τη FIVB.

«Πηγαίνουμε στο δεύτερο παιχνίδι γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι. Οι παίκτριές μου, έχουν παίξει τέτοιου είδους παιχνίδια πολλές φορές στην καριέρα τους. Ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Θα γυρίσουμε από τη Ρουμανία με τη νίκη», δήλωσε για τον αγώνα ο Γιουνούς Οτσάλ.

Η Άννα Καλαντάτζε δήλωσε από την πλευρά της: «Την Τετάρτη αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος μας έδειξε ότι δεν τα παρατάει. Έχουν το προβάδισμα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τελείωσε κάτι. Είμαστε μαχητική ομάδα και θέλουμε να το αποδείξουμε. Πάμε στη Ρουμανία για την ανατροπή».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ θα παίξει στις 21 Οκτωβρίου με τη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volley League. Ο αγώνας θα γίνει κατ εξαίρεση στο κλειστό «Απόστολος Κόντος» αφού η ΑΕΚ θα χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το ΟΑΚΑ και την αίθουσα «Κασιμάτης».