Συνεχίζει στο τιμόνι της ΑΕΚ ο Φρεντερίκ Μπουζόν

Συνεχίζει στο τιμόνι της ΑΕΚ ο Φρεντερίκ Μπουζόν

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:43 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 19.05.2024

Η ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φρεντερίκ Μπουζόν, που θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας χάντμπολ ανδρών του συλλόγου.

Με τον Φρεντερίκ Μπουζόν στον πάγκο θα συνεχίσει η ΑΕΚ. Ο Γάλλος προπονητής συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Ένωση που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2026.

Ο Φρεντερίκ Μπουζόν είναι ο τρίτος προπονητής της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Η Ένωση ξεκίνησε τη σεζόν με τον Αλέξη Αλβανό, που απολύθηκε και στη θέση του ανέλαβε την ομάδα ο Ντράγκαν Τζούκιτς, που αποχώρησε μετά από λίγες εβδομάδες.

Η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν αποκλείστηκε από τη Δράμα σε νοκ άουτ προημιτελικό στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα, η Ένωση κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο πίσω από τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ παίζει στα ημιτελικά του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και έχει κάνει το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά. Θυμίζουμε ότι η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το 2026 με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος Χάντμπολ, Φρεντερίκ Μπουζόν.

Ο Γάλλος προπονητής δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που ο σύλλογος θέλει να συνεχίσουμε. Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κλαμπ. Όταν ήρθα τον Ιανουάριο υπήρχε μία μπερδεμένη κατάσταση, αλλά πιστεύω πλέον πως μπορούμε να πετύχουμε πολύ σημαντικά πράγματα μαζί. Ευχαριστώ, πραγματικά, για την εμπιστοσύνη. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα, για να αποκτήσουμε δυνατές εμπειρίες και να ζήσουμε με τον κόσμο μας ευτυχισμένες στιγμές», αναφέρει η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.