Τέπερ: «Ήθελα να νικήσουμε και για όσους γνώρισα ήδη στην Νέα Φιλαδέλφεια»
i

© Intime

Τέπερ: «Ήθελα να νικήσουμε και για όσους γνώρισα ήδη στην Νέα Φιλαδέλφεια»

Sportal newsroom 20:02 - 01.02.2024

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Νταν Τέπερ μίλησε για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών.

Ο Νταν Τέπερ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 28-25 για τη φάση των «16» του Κυπέλλου χάντμπολ ανδρών. Η Ένωση πήρε τη νίκη στην παράταση και ο Ισραηλινός τερματοφύλακας ήταν καθοριστικός.

Ο Τέπερ ήταν εκπληκτικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο 29χρονος παίκτης απέκρουσε πέναλτι στο τελευταίο λεπτό και στη συνέχεια της φάσης έδιωξε προσπάθεια του Τζίμπουλα οδηγώντας τον αγώνα στην παράταση.

Ο Νταν Τέπερ μίλησε στην ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τον αγώνα. Ο 29χρονος τερματοφύλακας σημείωσε ότι ήθελε να νικήσει η ομάδα του για όλους τους ανθρώπους που γνώρισε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

-Ήταν το πρώτο σου ντέρμπι στην Ελλάδα. Και η πρώτη σου νίκη… Πως αισθάνθηκες χθες;

«Αναμφίβολα, δεν είναι το πρώτο ντέρμπι που αγωνίζομαι στη ζωή μου. Και στο Ισραήλ είναι σκληρά τα ντέρμπι. Ξέρω τα συναισθήματα, αλλά χθες ένιωσα πολύ καλά. Δεν ήταν δύσκολη κατάσταση για εμένα. Ένιωσα άνετα. Το διασκέδασα».

-Ήρθες πριν λίγες εβδομάδες στην ομάδα. Νιώθεις απόλυτα έτοιμος;

«Όχι, δεν είμαι ακόμα στο 100%, γιατί ήμουν 7 μήνες εκτός, αλλά επιστρέφω στη φόρμα μου. Πρέπει να “τρέξεις” για να είσαι καλός στα παιχνίδια. Κι αυτό πρέπει να κάνω».

-Μπορείς να μας αποκαλύψεις τι σας είπε ο κόουτς πριν το παιχνίδι;

– Ο κόουτς μας πίστευε πάρα πολύ πριν το παιχνίδι. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, αφού η ομάδα τον Γενάρη ήταν σε δύσκολη θέση, καθώς άλλαξε το σταφ και έγιναν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ο κόουτς μας έδωσε ψυχολογία. Μας είπε να παίξουμε έξυπνα και με πάθος. Και αυτό κάναμε».

-Έχεις προλάβει να πάρεις μία πρώτη ιδέα από τον κόσμο της ΑΕΚ, έστω και μέσα από βίντεο;

«Αρχικά, από την πρώτη στιγμή μου εδώ, οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν τρομερά στην προσαρμογή μου. Από την πρώτη μέρα είχαμε τρομερή σύνδεση και ειλικρινά τους ευχαριστώ. Με πήραν στην Νέα Φιλαδέλφεια, κάθισα σε μαγαζιά, γνώρισα τους φιλάθλους μας και μιλήσαμε. Μου είπαν πόσο θέλουν να νικήσουμε αυτό το ντέρμπι. Κι έτσι απέκτησα αυτό το συναίσθημα. Και ήθελα στο ματς να νικήσουμε γι’ αυτούς τους ανθρώπους στη Νέα Φιλαδέλφεια».