Εκτός τελικού στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής η Κορακάκη

Κορακάκη

i

©Intime

Εκτός τελικού στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής η Κορακάκη

Η Άννα Κορακάκη έμεινε εκτός τελικού στο παγκόσμιο κύπελλο σκοποβολής της Ντόχα.

Στις λεπτομέρειες έμεινε εκτός τελικού στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι στο παγκόσμιο κύπελλο της Ντόχα η Άννα Κορακάκη. Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ισοβάθμησε με την Κινέζα Ρανξίν Ζιανγκ και την Κλαούντια Μπρες με σκορ 576/600 στην όγδοη θέση, που οδηγούσε στον τελικό.

Η κατάταξη, και η πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος, κρίθηκε από την απόλυτη ακρίβεια (κεντρικά δεκάρια). Η Άννα Κορακάκη με 11Χ (κεντρικά) έμεινε εκτός τελικού, καταλαμβάνοντας την ένατη (9) θέση της κατάταξης. Η Μπρες και η Ζιανγκ με 18 και 15 κεντρικά δεκάρια αντίστοιχα πήραν την πρόκριση.

Οι υποχρεώσεις της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στη διοργάνωση της Ντόχα ολοκληρώθηκαν αφού δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στα 25 μέτρα. Με ανάρτησή της στο instagram, η 27χρονη αθλήτρια ανέφερε ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα.

«Δυστυχώς δεν θα αγωνιστώ στον τελικό. Παρά το γεγονός ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό, δεν ήταν οι καλύτερές μου μέρες, ακόμη και πριν έρθω εδώ.

Υπερβολική κούραση, πονόλαιμος, πονοκέφαλοι κτλ εξαιτίας μίας βαριάς ίωσης από την οποία αναρρώνω ακόμη. Είχα μια υπέροχη σεζόν αυτή τη χρονιά. Δεν μπορώ να έχω παράπονο», σημείωσε η Άννα Κορακάκη με ανάρτησή της στο instagram.

Η δράση συνεχίζεται για τους Έλληνες αθλητές την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου με τους αγώνες του σκητ. Η Εμμανουέλα Κατζουράκη, ο Μάκης Μίτας και ο Νίκος Μαυρομμάτης θα μπουν στη μάχη.