Παραδόθηκε στη Βάσας και αποκλείστηκε ο Πανιώνιος

Πανιώνιος πόλο ανδρών

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Παραδόθηκε στη Βάσας και αποκλείστηκε ο Πανιώνιος

Sportal newsroom 23:22 - 22.03.2023

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 12-6 από τη Βάσας και τέθηκε εκτός τελικού στο Euro Cup πόλο ανδρών.

Έσβησε το όνειρο του Πανιωνίου για συμμετοχή στον τελικό του Euro Cup στο πόλο ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Δήμου, που ηττήθηκε από τη Βουλιαγμένη το Σάββατο στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχασε με 12-6 από τη Βάσας κι έτσι παρά τη νίκη της στο πρώτο ματς με 9-8 δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα από την Ουγγαρία θεωρείται, άλλωστε, φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Πανιώνιος πάλεψε με όλες τους τις δυνάμεις μετά από το δεύτερο οκτάλεπτο η Βάσας πήρε διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι τέλους.

Στον τελικό του Challenge Cup ο Απόλλωνας Σμύρνης
ΠΟΛΟ

21:30 - 22.03.2023

Στον τελικό του Challenge Cup ο Απόλλωνας Σμύρνης

Την πιο σημαντική πρόκριση της ιστορίας του πήρε ο Απόλλωνας Σμύρνης που επιβλήθηκε με 18-8 της Τενερίφης στη ρεβάνς της ήττας του με 11-10 στην Ισπανία και προκρίθηκε στους διπλούς τελικούς του Challenger Cup.

Για τους νικητές από τρία γκολ σημείωσαν ο Μπατόρι και ο Σεντμάγιερ. Για τον Πανιώνιο, από δύο τέρματα σημείωσαν ο Κοπελιάδης και ο Μουρατίδης.

ΒΑΣΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 12-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 4-1, 3-2, 3-2.

ΒΑΣΑΣ (Σλόμποταν Νίκιτς): Μίτροβιτς, Μπρουγκούλιαν, Ζερινβάρι, Ραντέλοβιτς 2, Κόναρικ 1, Μέζεϊ, Σίμον, Νεγκάεφ 3, Ερντέλι, Μπατόρι 3, Μπέντο, Σεντμάγιερ 3, Μίζεϊ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζάλας, Γκουβέτσης, Μπιτάτζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατίδης 2, Παπάκος, Γούνας, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου.