Beach volley στην «καρδιά» του Πειραιά

Beach volley στην «καρδιά» του Πειραιά

Sportal newsroom 22:51 - 15.12.2023

Η ομοσπονδία πετοσφαίρισης ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον δήμο Πειραιά για τη διεξαγωγή αγώνων του πρωταθλήματος Beach Volley.

Ο Δήμος Πειραιά θα φιλοξενήσει αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley το 2024. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε η ομοσπονδία πετοσφαίρισης, ενώ μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ακριβή τόπο και χρόνο της διοργάνωσης.

«Σε συμφωνία για να φιλοξενήσει ο Πειραιάς μία από τις μεγάλες διοργανώσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley το 2024 ήρθε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με τον Δήμο Πειραιά.

Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος και ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής έδωσαν τα χέρια με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ώστε το μεγάλο λιμάνι" να διοργανώσει ένα από το κορυφαία τουρνουά του επόμενου καλοκαιριού.

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)
EUROLEAGUE

19:12 - 15.12.2023

Το ραντεβού της χρονιάς είναι γεγονός! Αταμάν και Μπαρτζώκας σε έναν απολαυστικό διάλογο: «Αυτό που κατάφερες είναι πολύ σημαντικό» (vid)

Εργκίν Αταμάν και Γιώργος Μπαρτζώκας σε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ, εξήγησαν πως βιώνουν την αντιπαλότητα ως προπονητές των «αιωνίων» και εξέφρασαν τον αμοιβαίο σεβασμό τους ο ένας προς τον άλλον. Και στο τέλος έδωσαν υπόσχεση πως θα συναντηθούν εκ νέου στο άμεσο μέλλον.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ακριβή τοποθεσία της διοργάνωσης, την ημερομηνία διεξαγωγής της θα ανακοινωθούν προσεχώς μαζί με το συνολικό καλεντάρι του 2024.

Στην κεντρική φωτογραφία ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με τον Πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο, τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Χαλβατζή και τους συνεργάτες της Ομοσπονδίας Παύλο Μπελιγράτη, Πόλα Κίτσου», αναφέρει η ομοσπονδία πετοσφαίρισης.