Κράτησε την έδρα της η Βουλιαγμένη κόντρα στον Εθνικό

Βουλιαγμένη πόλο

i

© Intime

Κράτησε την έδρα της η Βουλιαγμένη κόντρα στον Εθνικό

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 17-5 του Εθνικού και έκανε το 1-0 στην πρώτη φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών.

Η Βουλιαγμένη έκανε το 1-0 στην πρώτη φάση των πλέι οφ απέναντι στον Εθνικό. Η ομάδα των νοτίων προαστίων κράτησε την έδρα της (17-5) και ψάχνει μία ακόμη νίκη που θα τη φέρει στα ημιτελικά.

Η Βουλιαγμένη, λίγες ημέρες μετά την ήττα της από την Προ Ρέκο στο Champions League, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Πειραιά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης που προκρίθηκε επί του ΠΑΟΚ.

Όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, η ομάδα των νοτίων προαστίων δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο ματς. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Καλογερόπουλος με έξι τέρμα.

Ο δεύτερος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει τη Μεγάλη Δευτέρα στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Σε περίπτωση που ο Εθνικός ισοφαρίσει τη σειρά, οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους σε τρίτο αγώνα στη Βουλιαγμένη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 17-5

Οκτάλεπτα: 4-2, 4-1, 5-1, 4-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 6, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Σπηλιώπουλος 1, Σαπουνάκης 1, Αλαφραγκής 2, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας 1, Κωνσταντόπουλος 1.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς 2, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος, Μαθιόπουλος 2, Λαδάς, Δροσόπουλος, Βαλιλιανάτος, Ζωγράφος.