Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Απόλλων Σμύρνης
i

© Intime

Πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Απόλλων Σμύρνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:21 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 08.04.2023

Ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε με 12-7 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1 πόλο ανδρών.

Ο Απόλλων Σμύρνης προκρίθηκε στα ημιτελικά της Α1 πόλο ανδρών για πέμπτη διαδοχική χρονιά. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη επικράτησε με 12-7 του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έκανε το 2-0 στην πρώτη φάση των πλέι οφ και «σφράγισε» το εισιτήριο για την τετράδα.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της Βουλιαγμένης με τον Εθνικό.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις του από το ξεκίνημα του αγώνα. Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη προσπέρασε με 0-6 ενώ δέχθηκε το πρώτο γκολ ενάμιση λεπτό πριν το τέλος της δεύτερης περιόδου.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Απόλλωνα έκαναν διαχείριση του ματς. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Μανώλης Σολανάκης με έξι τέρματα.

ΠΑΟΚ – ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 7-12 

Οκτάλεπτα: 0-2, 1-4, 3-2, 3-4

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Καρατζάς 1, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός, Κεχαλάρης 3, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Σαλέχ, Λασκαρίδης

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος, Μπραΐμης, Χονδροκούκης, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 2, Μυρίλος, Σολανάκης 6, Καβουσανός