Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Champions League

Ολυμπιακός πόλο ανδρών

i

© Intime

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Champions League

Στέλιος Βαρδάκης • 14:09 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 15.12.2023

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις Μπαρτσελονέτα, Φερεντσβάρος και Μπρέσια για το προημιτελικά του Champions League στο πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του μετά τη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για τη προημιτελική φάση του Champions League όσον αφορά το πόλο ανρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τις Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) και Μπρέσια (Ιταλία) για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης. Στον άλλο όμιλο θα βρίσκονται οι Νόβι Μπέογκραντ (Σερβία), Προ Ρέκο (Ιταλία), Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία) και Μαρσέιγ (Γαλλία). Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν (ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού) κατάφερε να περάσει ως δεύτερη από την προηγούμενη φάση των ομίλων απέναντι στις Προ Ρέκο (Ιταλία) που τερμάτισε 1η, Ντουμπρόβνικ (Κροατία) και Δυμανό Τιφλίδας (Γεωργία).

Η δράση στο στο Champions League του πόλο θα επιστρέψει στις 8 Μαρτίου αφού πρώτα είναι προγραμματισμένα να γίνουν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (4-16 Ιανουρίου στη Κροατία) και έπειτα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (4-17 Φεβρουαρίου στη Ντόχα του Κατάρ).

Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του Conference League από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
CONFERENCE LEAGUE

11:04 - 15.12.2023

Τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές για την κατάκτηση του Conference League από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι τη φετινή σεζόν. Ποιες ομάδες θεωρούν φαβορί οι στοιχηματικές εταιρείες για την κατάκτηση του Conference League και ποιες οι αποδόσεις που δίνουν στους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς.

Το φορμάτ της φετινής διοργάνωσης έχει αλλάξει καθώς το Final Eight των προηγούμενων ετών έχει αντικατασταθεί από Final Four που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Ιουνίου. Ακόμα μία αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι δεν παίρνει απ' ευθείας πρόκριση η ομάδα που θα φιλοξενήσει το Final Four, ενώ οι δύο ομάδες που θερματίσουν πρώτες στον όμιλό τους θα προκριθούμ στο Final Four.