Λύγισε στο φινάλε η Βουλιαγμένη
i

© Intime

Λύγισε στο φινάλε η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 12-11 από την Μπαρτσελονέτα για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών.

Ψαλιδίζονται οι ελπίδες της Βουλιαγμένης για πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ηττήθηκε με 12-11 από την Μπαρτσελονέτα στην έδρα της και υπέστη τη δεύτερη ήττα της σε ισάριθμους αγώνες στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης.

Η Βουλιαγμένη «αυτοκτόνησε» αφού βρέθηκε να προηγείται με 7-4 με γκολ του Ούμποβιτς στον παίκτη παραπάνω λίγο πριν το τέλος του δεύτερου οκταλέπτου. Ωστόσο, μέσα σε τέσσερα λεπτά η Μπαρτσελονέτα ανέτρεψε τα δεδομένα.

Με ένα σερί 4-0 η ισπανική ομάδα πέρασε μπροστά με 8-7, παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα. Όμως, η Βουλιαγμένη δεν κατέθεσε τα όπλα και πήρε εκ νέου το προβάδισμα (9-8) με τον Χαλυβόπουλο και τον Καλογερόπουλο πηγαίνοντας με αυτό το σκορ στο τελευταίο 8λεπτο.

Οι δύο ομάδες μπήκαν ισόπαλες στο τελευταίο λεπτό 11-11 αλλά η Μπαρτσελονέτα να σκόραρε από την περιφέρεια τα 46 δεύτερα πριν το φινάλε του αγώνα με τον Πολ Γκαρσία. Η Βουλιαγμένη έκανε μία τελευταία επίθεση για την ισοφάριση με παραπάνω, αλλά οι Ισπανοί έκλεψαν την μπάλα.

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

15:30 - 07.10.2023

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Οι άρτιοι υπολογισμοί του Ουόκαπ, η σταθερά του Μιλουτίνοφ, μαζί με τις επιδόσεις του Πίτερς κάνουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός, προσπαθεί να βρει τη λύση μιας εξίσωσης με αρκετούς αγνώστους και η «μονομαχία» των δύο αν και μόλις έχει ξεκινήσει, αλλά θα συνεχιστεί μέχρι... τελικής πτώσης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ 11-12

Οκτάλεπτα: 5-3, 2-1, 2-4, 2-4

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: (Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Σπάχιτς, Καλογερόπουλος 2, Αλμυράς, Ούμποβιτς 3, Παπασιφάκης 2, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης, Καπότσης 1, Κουρούβανης, Χατζής, Ανδρεάδης.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ: Αγγίρε, Φαμέρα 1, Σαναχούγια 6, Περόνε, Ντε Τόρο 1, Λαρούμπε, Ζόβιτς, Πολ Γκαρσία 1, Ταχούλ 2, Περόνε Ρόκα, Μπιέλ 1, Μπούστος, Πόρτερ.