Θριαμβευτική πρόκριση για τη Βουλιαγμένη με το απόλυτο των νικών
i

© Intime

Θριαμβευτική πρόκριση για τη Βουλιαγμένη με το απόλυτο των νικών

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:10 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:10 - 10.09.2023

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε με 14-5 της Οραντέα και προκρίθηκε στη φάση των «16» του Champions League πόλο ανδρών με το απόλυτο των νικών.

Τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις πέτυχε η Βουλιαγμένη στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Champions League πόλο ανδρών. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε «πάρτι» κόντρα στην οικοδέσποινα Οραντέα (14-5) και έκλεισε με θριαμβευτικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στην πόλη της Ρουμανίας.

Το ματς της Βουλιαγμένης με την Οραντέα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε εξασφαλίσει την πρόκριση μετά τη νίκη της Ορτίτζια κόντρα στους Ρουμάνους. Η Βουλιαγμένη θα μπει στον τέταρτο όμιλο του Champions League και θα αντιμετωπίσει την ισπανική Μπαρτσελονέτα, τη γαλλική Μαρσέιγ και τη γερμανική Σπαντάου.

Θυμίζουμε ότι η Βουλιαγμένη την περασμένη σεζόν είχε κάνει εντυπωσιακή πορεία στη διοργάνωση. Η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε φτάσει μέχρι το Final 8 καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση.

Ο αγώνας της Βουλιαγμένης κόντρα στην Οραντέα αποδείχθηκε εύκολος για την ομάδα του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς. Οι Ρουμάνοι μπόρεσαν να κοντράρουν μόνο μέχρι το πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια, η Βουλιαγμένη πάτησε γκάζι και έφτασε με μεγάλη άνεση στη νίκη.

Για τη Βουλιαγμένη σκόραραν 9 διαφορετικοί παίκτες.

ΟΡΑΝΤΕΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-14

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 1-4, 2-4.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 2, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης 2, Γούντχεντ 2, Καστρινάκης 2, Καπότσης 1, Κουρούβανης 2, Κωνσταντόπουλος 1, Ανδρεάδης.

Οι σκόρερ για την Οραντέα: Μπελενιέσι 1, Νεγκρεάν 1, Βέλκιτς 1, Βάνσικ 1, Ρέμες 1.

«Ποιος Γιώργος;» - Η αντίδραση του ξαφνιασμένου Σλούκα όταν ρωτήθηκε αν είναι καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας! (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:01 - 10.09.2023

«Ποιος Γιώργος;» - Η αντίδραση του ξαφνιασμένου Σλούκα όταν ρωτήθηκε αν είναι καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας! (vid)

Ένας φίλαθλος πλησίασε τον Κώστα Σλούκα λίγο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Κλουζ και τον ρώτησε αν τελικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι καλός προπονητής ή όχι. Πήρε την απάντησή του, αφού ο 33χρονος χωρίς δισταγμό είπε «Καλός είναι!».

Η τελική βαθμολογία του τρίτου ομίλου

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 9

2. Ορτίτζια 6

3. Πριμόργιε Ριέκα 3

4. Οραντέα 0