Φοβερή πρεμιέρα για τον Άλιμο, 14-10 την Ντουναουϊβάρος
i

© Intime

Φοβερή πρεμιέρα για τον Άλιμο, 14-10 την Ντουναουϊβάρος

Sportal newsroom 16:03 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 08.10.2023

Ο Άλιμος επιβλήθηκε με 14-10 της Ντουναουϊβάρος στην πρεμιέρα του στη φάση των ομίλων του Champions League πόλο γυναικών.

Δεν σταματά πουθενά ο Άλιμος. Η ομάδα του Πάνου Βέργου επιβλήθηκε με 14-10 στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου του Champions League πόλο γυναικών.

Ο Άλιμος συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στη διοργάνωση. Θυμίζουμε ότι η ομάδα των νοτίων προαστίων συμμετέχει για πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Ντουναουϊβάρος άνοιξε το σκορ με την Γκάρντα στο ξεκίνημα του αγώνα. Στη συνέχεια, ο Άλιμος πάτησε γκάζι και με γκολ των Κοντογιάννη, Καρυπίδου και Ασημάκη προηγήθηκε με 3-1 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Με το δεύτερο προσωπικό γκολ της Κοντογιάννη, η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε το 4-1 αλλά οι φιλοξενούμενες έφεραν τη διαφορά στο γκολ (4-3) με δύο γκολ της Γκάρντα. Αυτό ήταν το σκορ της δεύτερης περιόδου.

Ο Άλιμος προηγήθηκε και πάλι με δύο τέρματα (5-3) με γκολ της Μέγκενς στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου. Η ομάδα του Πάνου Βέργου προηγήθηκε με 8-5 ένα λεπτό πριν το τέλος της τρίτης περιόδου με γκολ της Καρυπίδου. Η Ζονκλ διαμόρφωσε το 8-6 του τρίτου οκταλέπτου.

Ο Άλιμος όχι μόνο διατήρησε το προβάδισμά του στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Η ομάδα των νοτίων προαστίων έκανε το 14-9 με την Καρυπίδου και η Γκάρντα διαμόρφωσε το 14-10, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

15:30 - 07.10.2023

Το ντέρμπι που μας έκανε σοφότερους: Τα 6 συμπεράσματα από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Οι άρτιοι υπολογισμοί του Ουόκαπ, η σταθερά του Μιλουτίνοφ, μαζί με τις επιδόσεις του Πίτερς κάνουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός, προσπαθεί να βρει τη λύση μιας εξίσωσης με αρκετούς αγνώστους και η «μονομαχία» των δύο αν και μόλις έχει ξεκινήσει, αλλά θα συνεχιστεί μέχρι... τελικής πτώσης.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON – ΝΤΟΥΝΑΟΥΪΒΑΡΟΣ (ΟΥΓΓΑΡΙΑ) 14-10

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-2, 4-3, 6-4

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 2, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελίνα Καρυπίδου, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 1, Βασιλεία Καρυπίδου 5, Κούλχαας 2, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη.

ΝΤΟΥΝΑΟΥΪΒΑΡΟΣ (Λάγιος Βαντ): Μάζκο, Γιονκλ 2, Ντόμπι 1, Χόρβαθ 1, Μαχιέ, Σάμπο 1, Γκάρντα 4, Κάρντος, Σομογιβάρι, Παλ 1, Λόβαζ, Εϊκελ.