Εδώ δεν χωρούν αντιπαλότητες: Η αθλήτρια στίβου Ιβάνα Σπάνοβιτς φωτογραφήθηκε παρέα με τη μεγάλη της ανταγωνίστρια φορώντας μαγιό!
i

© Instagram

Εδώ δεν χωρούν αντιπαλότητες: Η αθλήτρια στίβου Ιβάνα Σπάνοβιτς φωτογραφήθηκε παρέα με τη μεγάλη της ανταγωνίστρια φορώντας μαγιό!

Sportal newsroom 19:51 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 06.08.2023

«Φωτιά» έβαλε στο ίντερνετ η αθλήτρια στίβου, Ιβάνα Σπάνοβιτς, η οποία φωτογραφήθηκε παρέα με την μεγάλη της αντίπαλο, Μαρίνα Μπεκ - Ρόμαντσουκ, φορώντας μαγιό.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το τέλος του φετινού καλοκαιριού - ναι δυστυχώς φτάσαμε εκεί - ωστόσο χρόνος για θαλάσσια μπάνια υπάρχει ακόμα. Την εν λόγω δραστηριότητα επέλεξαν να κάνουν παρέα δύο αθλήτριες του παγκόσμιο στίβου, οι οποίες αποτελούν αιώνιες αντίπαλοι μέσα στο στάδιο.

Σε πρώτο χρόνο η Ιβάνα Σπάνοβιτς και σε δεύτερο η Μαρίνα Μπεκ - Ρόμαντσουκ εκμεταλλεύτηκαν τον ελεύθερο χρόνο που είχαν στη διάθεση τους και αποφάσισαν να επισκεφθούν παρέα την Τουρκία. Το ταξίδι τους στη γειτονική χώρα, μάλιστα, γνωστοποίησαν οι δύο τους μέσω φωτογραφίας στο Instagram, με την ανάρτηση να... βάζει φωτιά. Αφενός η μία με το λευκό της μπικίνι και αφετέρου η δεύτερη με το μαύρο, συγκέντρωσαν τα βλέμματα των φανς πάνω τους.

Το who is who των δύο αθλητριών

Από τη μία, η Ιβάνα Σπάνοβιτς είναι Σέρβα αθλήτρια του στίβου που ειδικεύεται στο άλμα εις μήκος γυναικών. Είναι η κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο, με επίδοση 7.08. Το πρώτο της μετάλλιο σε διοργάνωση ανωτέρου επιπέδου το πήρε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2013, όταν κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 6.82 μέτρα, τότε ρεκόρ Σερβίας.

Το πάρτι του Σακίλ στο νησί των Ανέμων (vids)
NBA

08:35 - 26.07.2023

Το πάρτι του Σακίλ στο νησί των Ανέμων (vids)

Η Μύκονος χόρεψε στους ηλεκτρονικούς ρυθμούς του θρυλικού σέντερ του ΝΒΑ, Σακίλ Ο'Νιλ, ο οποίος περιοδεύει τον πλανήτη ως DJ Diesel και προσπαθεί να διασκεδάσει όσους έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν ακριβά για να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά.

Από την άλλη, η Μαρίνα Ολεξάντριβνα Μπεκ-Ρομαντσούκ είναι Ουκρανή αθλήτρια του άλματος εις μήκος και του άλματος εις τριπλούν. Η ίδια έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2021 (άλμα εις μήκος) και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2022 (άλμα εις τριπλούν), το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου 2018, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2019 (άλμα εις μήκος) και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2022 (άλμα εις τριπλούν) και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου 2019 (άλμα εις μήκος).

Tags: