Αποκλείστηκε η Καραγιάννη, τραυματίστηκε η Πεσιρίδου (vid)

Αναϊς Καραγιάννη

i

Αναϊς Καραγιάννη/ © Intime

Αποκλείστηκε η Καραγιάννη, τραυματίστηκε η Πεσιρίδου (vid)

Η Αναϊς Καραγιάννη δεν τα κατάφερε στα 60 μέτρα με εμπόδια, ενώ η Ελισάβετ Πεσιρίδου αποσύρθηκε λίγο πριν τη κούρσα της λόγω τραυματισμού.

Η Αναϊς Καραγιάννη δεν τα κατάφερε στα 60 μέτρα με εμπόδια και αποκλείστηκε. Η 24χρονη αθλήτρια πήρε το βάπτισμα του πυρός με την εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. 

Η Αναϊς Καραγιάννη δεν είχε ελπίδες πρόκρισης, όμως ήθελε να γράψει έναν καλό χρόνο στο ντεμπούτο της σε μεγάλη διοργάνωση στην κατηγορία των γυναικών. Η νεαρή αθλήτρια δεν κατάφερε να κάνει ατομικό ρεκόρ, καθώς τερμάτισε όγδοη στη σειρά της με χρόνο 8.34.

Έτσι ο ημιτελικός στα 60 μέτρα με εμπόδια στις γυναίκες για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου δε θα έχει ελληνική παρουσία. 

Άτυχη στάθηκε η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η 31χρονη Ελληνίδα αθλήτρια δεν έτρεξε στην τέταρτη προκριματική σειρά, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα θλάσης. Αντίθετα, το εισιτήριο για τον ημιτελικό πήρε η Ναταλία Χριστοφή.

Η Κύπρια αθλήτρια τερμάτισε τρίτη με χρόνο 8.08, ωστόσο στον τερματισμό τραυματίστηκε στον δικέφαλο και θα φανεί αν θα είναι σε θέση να τρέξει στον ημιτελικό.

Tags: