Γκατσιούδης στο Sportal: «Υπέροχη η διοργάνωση, είμαι φανατικός οπαδός της Τζένγκο» (vid)

Κώστας Γκατσιούδης

i

© ss youtube

Γκατσιούδης στο Sportal: «Υπέροχη η διοργάνωση, είμαι φανατικός οπαδός της Τζένγκο» (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:35 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 20.02.2023

Ο Κώστας Γκατσιούδης μίλησε στην κάμερα του Sportal για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ ενώ χαρακτήρισε μεγάλο ταλέντο την Ελίνα Τζένγκο.

Ο Κώστας Γκατσιούδης χαρακτήρισε, μέσα από την κάμερα του Sportal, υπέροχη την διοργάνωση στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Παράλληλα υποστήριξε πως είναι φανατικός θαυμαστής της Ελίνας Τζένγκο, εκφράζοντας την πεποίθηση του πως θα κάνει πολύ σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον.

Ο πρώην αθλητής του ακοντισμού και νυν μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ, είπε ότι ήταν ενθαρρυντική η παρουσία του κόσμου στο κλειστό του ΣΕΦ. Ο Κώστας Γκατσιούδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για την Ελίνα Τζένγκο, πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ακοντισμό.

«Η διοργάνωση είναι υπέροχη όπως βλέπετε κι εσείς. Σήμερα υπήρξε μεγάλη προσέλευση κόσμου για να χαρεί και να υποστηρίξει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Για εμάς είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι όλο και περισσότερος κόσμος αγκαλιάζει αυτή την πολύ δύσκολη μορφή του αθλητισμού που είναι κλασικός αθλητισμός. Φυσικά χαιρόμαστε για τα ρεκόρ και τις επιτυχίες των αθλητών μας», είπε αρχικά ο Κώστας Γκατσιούδης.

«Η Ελίνα Τζένγκο για εμένα είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ακοντισμού. Εγώ είμαι φανατικός οπαδός της. Θεωρώ δεδομένο ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε πολύ μεγάλες επιτυχίες από αυτήν την αθλήτρια», σημείωσε για τη νεαρή ρίπτρια από τη Θεσσαλονίκη ο πρώην αθλητής.

Tags: