«Ήχησε νέο καμπανάκι» στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό

Λορέντζο Μιτσέλι

i

©Intime

«Ήχησε νέο καμπανάκι» στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Ηλυσιακό

Νίκος Καλαμπάκας 22:17 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 18.11.2023

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Ηλυσιακό για την 6η αγωνιστική της Volley League Γυναικών και πλέον ο προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας του Πειραιά γίνεται ορατός...

Ήττα - σοκ γνώρισε ο Ολυμπιακός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» από τον Ηλυσιακό. Οι «ερυθρόλευκες» δεν κατάφεραν να φύγουν νικήτριες από την έδρα τους στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών και πλέον ήχησε το δεύτερο «καμπανάκι» στη σεζόν, αφού είχε προηγηθεί η δύσκολη νίκη του κόντρα στον Απολλώνιο, την αντίσταση του οποίου οι παίκτριες του Ολυμπιακού είχαν κάμψει δύσκολα με 3-2 σετ.

Φυσικά και η υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών, καθώς δεν αγωνίστηκαν τόσο η Λαμπρούση, όσο και η Κούμπουρα, ωστόσο κόντρα σε μια ομάδα που έχει βλέψεις να ξεμπερδεύει νωρίς με την παραμονή της στην κατηγορία, ο Ολυμπιακός οφείλει να παίρνει τους αγώνες.

Η ομάδα του Πειραιά φυσικά και δεν απαγορεύεται να ηττηθεί και σε κάποιο ματς, όμως πρέπει να βρει το τι φταίει φέτος και να συνέλθει άμεσα, καθώς η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της και αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις συνέπειες.

Ο προπονητής της ομάδας, Λορέντζο Μιτσέλι φυσικά και δεν κινδυνεύει, τουλάχψιστον όχι ακόμα. Πρέπει όμως να σηκώσει τα... μανίκια, να αναλύσει το τι έχει πάει στραβά σε αυτόν τον αγώνα και να βελτιώσει άμεσα την ομάδα του, ενόψει της συνέχειας τόσο του ελληνικού πρωταθλήματος, οσο και του Challenge Cup.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αποδείξει ότι στηρίζει τους προπονητές των τμημάτων και δεν παίρνει βιαστικές αποφάσεις, κάτι που θα κάνει και τώρα. Ο Μιχάλης Κουντούρης στα χρόνια που διοικεί τον Ολυμπιακό έχει παράγει μεγάλο έργο, με πολλές επιτυχίες και τίτλους.

Δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να υπάρξει ένα ραντεβού με τον κόουτς, ώστε οι δύο πλευρές να συζητήσουν για το τι πρέπει να συμβεί ώστε ο Ολυμπιακός να δείξει και πάλι το καλό του πρόσωπο και το τρένο να επιστρέψει στις ράγες χωρίς καμία επίπονη για την ομάδα συνέπεια.

Μια ήττα όπως προαναφέραμε δεν φέρνει την καταστροή, όμως τα «καμπανάκια» πρέπει να ακούγονται πάντα, να λαμβάνονται σοβαρά υπόψην και όσοι έχουν την ευθύνη της ομάδας να διορθώνουν τα κακώς κείμενα.

Αυτό καλείται να κάνει πλέον ο Λορέντζο Μιτσέλι, προκειμένου τα χαμόγελα στο μεγάλο λιμάνι της χώρας να επιστρέψουν και πάλι...