Η Ιρίνα Σάικ έγινε έξαλλη με τις φήμες που την ήθελαν να την «πέφτει» στον Τομ Μπρέιντι

Τομ Μπρέιντι - Ιρίνα Σάικ

Η Ιρίνα Σάικ έγινε έξαλλη με τις φήμες που την ήθελαν να την «πέφτει» στον Τομ Μπρέιντι

Κώστας Τσιακλής 22:11 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 13.06.2023

Η Ιρίνα Σάικ έγινε έξαλλη με τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και έκαναν λόγο πως η ίδια είχε «ριχτεί» στον Τομ Μπρέιντι σε διάσημο γάμο.

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ήθελαν την Ιρίνα Σάικ να την «έπεφτε» στο αστέρι του NFL, Τόμ Μπρέιντι. Η Ρωσίδα έγινε έξαλλη με αυτά που ακούγονταν και «έτρεξε» να βάλει τέλος στα σενάρια.

Η ιστορία αυτή ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα όταν οι δύο τους ήταν καλεσμένοι στο γάμο του Τζο Νάχματ και της Μάντισον Χέαντρικ που πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία. Όπως αναφέρθηκε στο Page Six η Ιρίνα Σάικ είχε συνέχεια το βλέμμα της στον Μπρέιντι κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων που ακολούθησαν.

Μια ανώνυμη πηγή έκανε λόγο πως: «Η Ιρίνα Σάικ τον ακολούθησε όλο το Σαββατοκύριακο και του ριχνόταν». Άλλες πηγές είπαν πως η κρούση του μοντέλου ήταν ένα από τα μεγάλα θέματα συζήτησης αν και τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το στόχο της. Μάλιστα αναφέρθηκε ότι ο Μπρέιντι είχε πει σε φίλο του ότι δεν είχε ερωτικό ενδιαφέρον για αυτήν.

Η Ιρίνα Σάικ λοιπόν φαίνεται να ενοχλήθηκε αρκετά από όλη αυτή τη φημολογία και «έτρεξε» να τη διαψεύσει μέσω της εκπροσώπου της, Τσέρι Μπόουεν, η οποία είναι η αντιπρόεδρος του The Society Management.

«Αυτή η ιστορία είναι εντελώς ψευδής. Πρόκειται για μια εντελώς κακόβουλη και φανταστική περιγραφή της βραδιάς», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπόουεν. Πάντως η DailyMail είχε προσθέσει σε ρεπορτάζ της ότι οι σχέση των δύο ήταν «καθαρά πλατωνική» ενώ μια άλλη πηγή ενημέρωσε τη σχετική ιστοσελίδα ότι η Σάικ με τον Μπρέιντι είναι απλά φίλοι.