Το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών
i

© Intime

Το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών

Πηνελόπη Παπαδήμου 19:23 - 22.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 22.02.2024

Η Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών 8-10 Μαρτίου στο Λουτράκι.

Ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί 8-10 Μαρτίου στο Λουτράκι με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Άρη.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, η εταιρεία LOCO θα δώσει το όνομά της στη διοργάνωση. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 17:00 το απόγευμα με τηλεοπτική μετάδοση από το ERTSports.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα γίνει την ίδια μέρα στις 20:15 με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3. Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 20:15 το βράδυ.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την χορηγική συνεργασία με την επιχείρηση LOCO.

Η επιχείρηση LOCO που στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό βολεϊ τα τελευταία χρόνια με χορηγίες στις Εθνικές μας ομάδες θα αποτελέσει τον χορηγό ονομασίας της 25ης διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών και το final-4 που θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Μαρτίου στην πόλη του Λουτρακίου μετονομάζεται σε ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ LOCO.

Παράλληλα, η Ε.Ο.ΠΕ. ανακοινώνει το επίσημο πρόγραμμα του 17ου final-4, οι αγώνες του οποίου θα μεταδοθούν από την Δημόσια Τηλεόραση.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 17.00 (ERTSPORTS): Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ.

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.

H εξέλιξη των ειδών: Ο Νίκολα Γιόκιτς και οι ακόλουθοί του επεμβαίνουν στο DNA των ψηλών
NBA

15:28 - 22.02.2024

H εξέλιξη των ειδών: Ο Νίκολα Γιόκιτς και οι ακόλουθοί του επεμβαίνουν στο DNA των ψηλών

Αρχικά λέγονταν απλώς «πεντάρια», μετά καθιερώθηκε ο όρος «πίβοτ» και κατέληξαν τελικά να ονομάζονται «σέντερ». Η ιστορία των ψηλών του μπάσκετμπολ ξεκινάει από τους άχαρους μόνιμους κατοίκους της ρακέτας και φθάνει μέχρι τον Νίκολα Γιόκιτς και την... σχολή του, που με τα προσόντα και τον εξελιγμένο τρόπο παιχνιδιού τους δημιουργούν την ανάγκη να «βαπτιστούν» ξανά οι ψηλοί γιατί το «σέντερ» ξεπεράστηκε!

ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α.Σ. Άρης - Α.Ε.Κ. / Νικητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ.