Μαρινάκης: «Με τέτοιο κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε - Σίγουρα περιμένουμε και άλλα τρόπαια» (vids)

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

Βαγγέλης Μαρινάκης/ ©Intime

Μαρινάκης: «Με τέτοιο κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε - Σίγουρα περιμένουμε και άλλα τρόπαια» (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:10 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 16.03.2023

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης φανερά ευτυχισμένος έκανε δηλώσεις μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού στο βόλεϊ από τον Ολυμπιακό. Τι υπογράμμισε ο Μιχάλης Κουντούρης.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην τρίτη κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του στο βόλεϊ ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας δίπλα τους τον κόσμο στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και με άνεση δεν πήραν μόνο τα δύο σετ που ήθελαν, αλλά και τη νίκη με 3-0 (25-16, 25-21, 25-16), φτάνοντας πανηγυρικά στην κούπα και γράφοντας ιστορία. 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στη COSMOTE TV και ήταν πολύ χαρούμενος για το νέο ευρωπαϊκό τρόπαιο του Ολυμπιακού στο βόλεϊ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα, έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό, Ευρώπη! Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι σήμερα. Πανηγυρίζουμε μία ακόμα ευρωπαϊκή κατάκτηση κυπέλλου. Η εικόνα του ΣΕΦ είναι η εικόνα των νικητών! Από τη στιγμή που το βιώνεις αυτό εδώ μέσα, νιώθεις ότι πρέπει, ότι είσαι υποχρεωμένος να κερδίζεις κα τις περισσότερες φορές κερδίζουμε. 

Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, μας βοήθησε ο Θεός να τα βιώνουμε στα γήπεδα και να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Είναι μεγάλες στιγμές. Εμείς συνεχίζουμε. Σίγουρα, περιμένουμε και άλλα τρόπαια και στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια, σε λίγο καιρό θα το ξανασυζητήσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, σχολίασε για το ευρωπαϊκό τρόπαιο των «ερυθρόλευκων»: «Όσο είμαστε σε αυτή τη θέση, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να έχουμε τον Ολυμπιακό σε αυτό το επίπεδο. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο».