Πολυτιμότερος του τελικού ο Ντράγκαν Τράβιτσα

Ντράγκαν Τράβιτσα

i

© Intime

Πολυτιμότερος του τελικού ο Ντράγκαν Τράβιτσα

Sportal newsroom 05:01 - 16.03.2023 / Ανανεώθηκε: 06:27 - 16.03.2023

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του δεύτερου τελικού του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι για το Challenge Cup.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-0 σετ της Μακάμπι Τελ Αβιβ στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup και κατέκτησε την κούπα. Οι Πειραιώτες με «προίκα» το 3-0 του πρώτου ματς δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και κατέκτησαν το τρίτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο στο βόλεϊ ανδρών.

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού στο ΣΕΦ. Ο Ιταλός πασαδόρος είχε 3 πόντους από μπλοκ ενώ μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι. Ο πολύπειρος παίκτης παρέλαβε το βραβείο του από τον Μιχάλη Κουντούρη, πρόεδρο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αποθεώθηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε το φαληρικό στάδιο.

«Τι να πω... Δεν έχω λόγια! Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Με αυτούς τους απίθανους φιλάθλους σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Νιώθω, πραγματικά, περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού», σημείωσε αρχικά ο Ντράγκαν Τράβιτσα στην ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται μαζί μας καθημερινά και τον πρόεδρο της ομάδας μας, Μιχάλη Κουντούρη, που είναι πάντα δίπλα μας σε όλα. Πιστεύω, σήμερα, μοιραστήκαμε κάτι που θα μας συντροφεύει για την υπόλοιπη ζωή μας και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Δεν γίνεται να το ξεχάσουμε! Τι ζήσαμε σήμερα! Από αύριο, επιστρέφουμε στην σκληρή προπόνηση, για να μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στη συνέχεια. Σήμερα, θα πανηγυρίσουμε, όμως αύριο, είναι μία τελείως διαφορετική μέρα και πρέπει να επιστρέψουμε ταπεινά στη δουλειά μας, γιατί έχουμε τρεις ακόμα τίτλους να διεκδικήσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο μας, σας ευχαριστώ όλους για αυτό που έζησα σήμερα», πρόσθεσε ο Ιταλός πασαδόρος.