Τεντόγλου: «Σε 10 χρόνια μπορεί να έχω και κόμμα, δεν ξέρω...» (vid)

Τεντόγλου: «Σε 10 χρόνια μπορεί να έχω και κόμμα, δεν ξέρω...» (vid)

Ιάσονας Τσίλης 10:28 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 11.11.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου, σε μια... διαφορετική συνέντευξη στο OPEN, μίλησε για αρκετά θέματα, μεταξύ άλλων για τους αγωνιστικούς στόχους του και για το πως βλέπει τον εαυτό του σε 10 χρόνια.

Για αρκετά ζητήματα μίλησε στο OPEN ο Μίλτος Τεντόγλου, σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Σε ερώτηση για το πως βλέπει τον εαυτό του σε 10 χρόνια, απάντησε: «Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω κόμμα, φαντάζομαι θα έχω ένα ωραίο σπίτι, κατά προτίμηση εδώ στο Μαρούσι, μου αρέσει πολύ εδώ, να έχω μια ωραία ζωή», ενώ στο ερώτημα για το αν θα έχει οικογένεια και παιδιά, είπε: «Δεν ξέρω αν θα κάνω παιδιά και οικογένεια, δεν μου αρέσουν αυτές οι ερωτήσεις είναι πολύ περίεργες».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όταν ρωτήθηκε για το πανελλήνιο ρεκόρ, δήλωσε: «Παραπάνω τριγυρνάει στο μυαλό μου. Το 8,66 είναι τεράστιο άλμα και αυτά τα άλματα δε μπορείς να τα κάνεις συνέχεια. Πιστεύω ότι αν βρεθώ σε τέτοια μέρα δε θα κάνω απλά 8,66 θα κάνω πολύ παραπάνω. Πιστεύω αν μου κλικάρει το τέλειο άλμα θα κάνω πάνω από 8,70».

Έπειτα, εξήγησε πόσο δύσκολο είναι να καταρρίψει κάποιος το Παγκόσμιο ρεκόρ, με τους σημερινούς κανονισμούς. «Όχι ακριβώς. Το μήκος τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πάρα πολύ και δεν έχουμε την ελευθερία που είχαν οι αθλητές τότε.

Τεντόγλου: «Εγώ προπονούμαι στο εξωτερικό, δεν έχω ανάγκη! Γκρινιάζω για τα άλλα παιδιά» (vid)
ΣΤΙΒΟΣ

10:19 - 11.11.2023

Τεντόγλου: «Εγώ προπονούμαι στο εξωτερικό, δεν έχω ανάγκη! Γκρινιάζω για τα άλλα παιδιά» (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του OPEN, «Τώρα Μαζί» χαρακτήρισε αναμενόμενο το λουκέτο στο ΟΑΚΑ και παράλληλα ανέφερε ότι προπονείται στο εξωτερικό.

Είμαστε πάρα πολύ περιορισμένοι και πάρα πολλοί νέοι κανόνες που δυσκολεύουν πάρα πολύ το παγκόσμιο ρεκόρ. Που είναι ρεκόρ 32 χρόνια τώρα. Άμα κάνω μια επίδοση που πιστεύω ότι μπορώ να κάνω στα 8,75, αν γίνει θα είναι νο.5 όλων των εποχών στο μήκος και για εμένα θα είναι το παγκόσμιο ρεκόρ, άσχετα από το τι θα λένε οι άλλοι, για εμένα αυτό θα είναι το παγκόσμιο ρεκόρ».