Τεντόγλου: «Με πήρε τηλέφωνο υπουργός, έδωσε υποσχέσεις για το ΟΑΚΑ και τελικά δεν έγινε τίποτα» (vids)

Μίλτος Τεντόγλου

i

Μίλτος Τεντόγλου/©Glomex

Τεντόγλου: «Με πήρε τηλέφωνο υπουργός, έδωσε υποσχέσεις για το ΟΑΚΑ και τελικά δεν έγινε τίποτα» (vids)

Sportal newsroom 09:29 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:29 - 20.10.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» που βρέθηκε καλεσμένος ανέφερε πως έχει συνηθίσει με το τίποτα του ΟΑΚΑ, ενώ μίλησε και για ένα τηλεφώνημα από υπουργό που υποσχέθηκε στάδια και τελικά δεν έκανε τίποτα.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha τη νύχτα της Πέμπτης (19/10). 

Το «τίποτα» του «ΟΑΚΑ» και οι υποσχέσεις

«Τόσα χρόνια εκεί κάνουμε προπονήσεις, έχω συνηθίσει. Με ενοχλεί που κάποιοι δίνουν υποσχέσεις και δεν τις τηρούν. Σε εμένα μου δίνουν υποσχέσεις εδώ κι έξι – επτά χρόνια. Στον Πομάσκι εδώ και 30 χρόνια. Με πήρε υπουργός τηλέφωνο να με ρωτήσει τί χρειάζομαι και του είπα ελάχιστα πράγματα. Για τον κλιματισμό και κάποια άλλα. Μου είπε πως θα κάνουμε περισσότερα, μπλα, μπλα μπλα… Δεν έχει γίνει τίποτα προφανώς. Δεν με πειράζει που δεν τα φτιάχνουν. Με ενοχλεί που βγαίνουν και λένε έχουμε δώσει τόσα λεφτά… Τίποτα δεν έχουν κάνει. Αν έρθει ένας υπουργός και μου πει πως δεν θα κάνουμε τίποτα, θα το δεχθώ», είπε ο Τεντόγλου. 

«Μεγάλος στόχος είναι (το άλμα) τα 8,75μ

Όσον αφορά τους αθλητικούς του στόχους ο Τεντόγλου δήλωσε: «Μεγάλος στόχος είναι (το άλμα) τα 8,75μ., αλλά του χρόνου» στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν το 2024 στο Παρίσι.