Ο Τεντόγλου βρίσκεται στην τελική τριάδα για τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη

Μίλτος Τεντόγλου

i

© Intime

Ο Τεντόγλου βρίσκεται στην τελική τριάδα για τον κορυφαίο αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:15 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 10.10.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή του στίβου στην Ευρώπη για το 2023.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι έτοιμος για ακόμη μία σπουδαία διάκριση! 

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου ανακοίνωσε την τελική λίστα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του αθλητή της χρονιάς στην Ευρώπη, με τον 25χρονο Έλληνα να συγκαταλέγεται στην τριάδα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους θα... διασταυρώσει τα ξίφη του με δύο «θηρία», καθώς στην ίδια λίστα βρίσκονται οι Αρμάντ Ντουπλάντις και Τζέικομπ Ινγκεμπρίγκτσεν

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στο γκαλά της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που θα γίνει στο Βίλνιους της Λιθουανίας στις 21 Οκτωβρίου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγινε... τούρτα

Πρόσφατα ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους είχε βρεθεί για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ωστόσο για εξωαγωνιστικό λόγο.

Συγκεκριμένα, ο Μίλτος Τεντόγλου ως... Luffy έγινε τούρτα για έναν μικρό θαυμαστή του Έλληνα πρωταθλητή. Ο ίδιος έχει μεγάλη λατρεία για τα anime και συγκεκριμένα τον Luffy από τη σειρά «One Piece. Ως τέτοιος πόζαρε κατά την παρουσίασή του πριν τον τελικό του μήκους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Βουδαπέστης τον Αύγουστο.

Η κίνηση αυτή του Έλληνα Ολυμπιονίκη έγινε γλυκό για έναν μικρό θαυμαστή του Μίλτου Τεντόγλου. Όπως αποκάλυψε ο ΣΕΓΑΣ μέσω ανάρτησης στο instagram, ο 7χρονος Κωνσταντίνος ζήτησε για τα γενέθλια μία τούρτα με τη μορφή του Μίλτου Τεντόγλου.