Τεντόγλου: «Εγώ προπονούμαι στο εξωτερικό, δεν έχω ανάγκη! Γκρινιάζω για τα άλλα παιδιά» (vid)
i

/©Glomex

Τεντόγλου: «Εγώ προπονούμαι στο εξωτερικό, δεν έχω ανάγκη! Γκρινιάζω για τα άλλα παιδιά» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:19 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:22 - 11.11.2023

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του OPEN, «Τώρα Μαζί» χαρακτήρισε αναμενόμενο το λουκέτο στο ΟΑΚΑ και παράλληλα ανέφερε ότι προπονείται στο εξωτερικό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN μίλησε για όλα. Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο λουκέτο στο ΟΑΚΑ, στον στίβο στην Ελλάδα αλλά στο ότι αρέσει στον κόσμο που δεν απασχολεί με τίποτα εκτός αθλητισμού. 

«Αναμενόμενο ήταν το λουκέτο, γιατί όλα τα στάδια και όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα τελειώνουν. Δεν είμαι από τα άτομα που γκρινιάζουν, δεν έχω γκρινιάξει για τίποτα αλλά θα το κάνω για τα άλλα παιδιά… Εγώ με τον προπονητή μου ξέρετε τι κάνουμε; Λείπουμε στο εξωτερικό. Λείπουμε συνέχεια από εδώ. Φεύγουμε από εδώ. Είναι τεράστιες οι διαφορές. Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα έχουμε ένα κλειστό που κάνω προπόνηση εγώ εκεί, που είναι παμπάλαιο, στάζουν τα νερά, δεν έχει θέρμανση, δεν έχει καλώδια, δε ξέρω τι κάνουν τα κλέβουν… Και είχαμε και τον Άγιο Κοσμά τον οποίο τον κλείνουν και δεν έχουν ρεύμα εκεί αυτή τη στιγμή… Και στο μεταξύ βρισκόμαστε σε Ολυμπιακή χρονιά… Άμα συνεχίσει έτσι η κατάσταση έχει τελειώσει ο στίβος στην Ελλάδα, για να μην πω ο αθλητισμός… Ο στίβος τελειώνει, έχει πάρει τον κατήφορο…», ανέφερε ο Τεντόγλου για το λουκέτο στο ΟΑΚΑ

Ο Πομάσκι προανήγγειλε το τέλος και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Τεντόγλου: «Έχω να κάνω μια συζήτηση με τον Μίλτο...»
ΣΤΙΒΟΣ

15:42 - 20.10.2023

Ο Πομάσκι προανήγγειλε το τέλος και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Τεντόγλου: «Έχω να κάνω μια συζήτηση με τον Μίλτο...»

Ο Γιώργος Πομάσκι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα σταματήσει την προπονητική.

«Αρέσει στον κόσμο που δεν απασχολώ με τίποτα εκτός αθλητισμού»

«Ακριβώς αυτό αρέσει στον κόσμο, ότι δεν κάνω πολλά πράγματα εκτός από τον αθλητισμό. Το εκτιμάει ο κόσμος αυτό. Δεν είναι κάτι που προσπαθώ να το κάνω το να είμαι έτσι αλλά κάνω πάντα αυτό που θέλω», απάντησε ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους στην ερώτηση για το τι πιστεύει ότι έχει κάνει τον κόσμο να τον αγαπήσει τόσο.