Ο Πομάσκι προανήγγειλε το τέλος και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Τεντόγλου: «Έχω να κάνω μια συζήτηση με τον Μίλτο...»

Ο Πομάσκι προανήγγειλε το τέλος και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Τεντόγλου: «Έχω να κάνω μια συζήτηση με τον Μίλτο...»

Sportal newsroom 15:42 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:07 - 21.10.2023

Ο Γιώργος Πομάσκι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές» και ανέφερε μεταξύ άλλων πως θα σταματήσει την προπονητική.

Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή Πρωταγωνιστές και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του μήκους Μίλτος Τεντόγλου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως υπουργός τον έχει καλέσει, του έχει… τάξει στάδια και τελικά δεν συνέβη ποτέ τίποτα.

Στην ίδια εκπομπή βρέθηκε καλεσμένος κι ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως «με το ένα πόδι είμαι στη σύνταξη. Θα έχουμε μία συζήτηση με τον Μίλτο μετά το Παρίσι, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες». 

Επιπλέον, ο Γιώργος Πομάσκι μίλησε για την στιγμή που είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Το 2000, η ομάδα του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, τον προσέλαβε ως γυμναστή, αλλά η θητεία του δεν διήρκησε αρκετά καθώς το 2002 αποφάσισε να παραιτηθεί και να επιστρέψει στον στίβο. Οπως τόνισε στη συνέντευξή του αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, για εκείνη την εποχή.

Τεντόγλου: «Με πήρε τηλέφωνο υπουργός, έδωσε υποσχέσεις για το ΟΑΚΑ και τελικά δεν έγινε τίποτα» (vids)
ΣΤΙΒΟΣ

09:29 - 20.10.2023

Τεντόγλου: «Με πήρε τηλέφωνο υπουργός, έδωσε υποσχέσεις για το ΟΑΚΑ και τελικά δεν έγινε τίποτα» (vids)

Ο Μίλτος Τεντόγλου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» που βρέθηκε καλεσμένος ανέφερε πως έχει συνηθίσει με το τίποτα του ΟΑΚΑ, ενώ μίλησε και για ένα τηλεφώνημα από υπουργό που υποσχέθηκε στάδια και τελικά δεν έκανε τίποτα.

«Έμπλεξα με το ποδόσφαιρο. Ήταν μια πάρα πολύ καλή πρόταση από τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη και είπα να πάω να δοκιμάσω. Δεν ξέρω μπάλα. Εγώ μπορώ να τους κάνω να κινούνται καλά. Η τεχνική είναι δουλειά άλλου προπονητή. Και νομίζω ότι κινηθήκαμε καλά την πρώτη σεζόν. Είχαμε μόνο νίκες. Ρεκόρ γκολ, πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλή πορεία στην Ευρώπη. Και κάνω ίσως το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, από οικονομικής πλευράς, και παραιτούμαι. Μετά άρχισα ξανά τον στίβο. Αν είχα συνεχίσει στο ποδόσφαιρο δεν θα είχα γνωρίσει και τον Τεντόγλου. Ηταν ένας λάθος εκείνης της εποχής μου. Σήμερα λέω ότι έπραξα σωστά τότε», είπε.