Μιτσέλι: «Ήταν μία σκληρή μάχη και σήμερα - Είμαι χαρούμενος»
i

© Intime

Μιτσέλι: «Ήταν μία σκληρή μάχη και σήμερα - Είμαι χαρούμενος»

Sportal newsroom 22:25 - 17.04.2024

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς δήλωσε ο Λορέντζο Μιτσέλι.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 3-1 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Μετς και θα έχει την ευκαιρία το Σάββατο (20/4, 19;00) να πάρει τη νίκη που θα του δώσει τον φετινό τίτλο και μάλιστα με σκούπα.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο Λορέντζο Μιτσέλι έκανε λόγο για σκληρή μάχη. Ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε ότι η ομάδα του έπαιξε καλύτερα και πίεσε περισσότερο από τη γραμμή του σερβίς.

«Ήταν μια σκληρή μάχη και σήμερα. Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες αυτού του αγώνα, σε σύγκριση με τον πρώτο τελικό και πιέσαμε περισσότερο με το σερβίς. Τραβήξαμε μακριά από το φιλέ τον Παναθηναϊκό. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, ήμασταν καλοί στην κόντρα μπάλα και κάναμε καλύτερο παιχνίδι από την πλευρά μας. Παίξαμε πολύ καλύτερα.

Νέσιτς: «Να ξαναφέρουμε τη σειρά των τελικών στο γήπεδό μας»
ΒΟΛΕΙ

22:08 - 17.04.2024

Νέσιτς: «Να ξαναφέρουμε τη σειρά των τελικών στο γήπεδό μας»

Ο Ντράγκαν Νέσιτς δήλωσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς ότι στόχος του τριφυλλιού είναι να ξαναφέρει τη σειρά των τελικών της Volleyleague γυναικών στην έδρα του.

Δείξαμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια, γιατί αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει το πλεονέκτημα του 2-0. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε έτσι και το Σάββατο και να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την αγωνιστική συμπεριφορά μας απέναντι σε μια ομάδα με καλές αθλήτριες, για να δούμε τι θα συμβεί», σημείωσε ο Λορέντζο Μιτσέλι.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου, γιατί παρότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο δεύτερο σετ, παίξαμε συνολικά πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι», σημείωσε με τη σειρά της η Μικαέλα Μλεΐνκοβα, που ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα με 26 πόντους και 53% αποτελεσματικότητα.